Εκλογή νέου Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δομοκού

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι σημερινές δημαιρεσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού. Από τη μία η εκλογή του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Χαράλαμπου Λιόλιου στη θέση της απερχόμενης προέδρου κ. Βάγιας Τολιοπούλου και από την άλλη η ηχηρή ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Νίκου Βασιλού που αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρόταση του Δημάρχου Δομοκού κ. Στέλιου Σύρου έλαβε 13 ψήφους και ο κ. Νίκος Βασιλός μία ψήφο. Στην τελική ψηφοφορία ο κ. Λιόλιος εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού καθώς έλαβε 19 υπέρ και 5 άκυρα ψηφοδέλτια που ανέγραφαν με στυλό το όνομα του κ Βασιλού (!) και ένα λευκό. Ως Αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκος Καλημέρης και στην θέση του Γραμματέα εξελέγχει ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Θωμάς Λάγγας. 

Μετά την εκλογή και αφού ανέλαβε το νέο Προεδρείο ο κ. Νίκος Βασιλός κατέθεσε δήλωση ανεξαρτητοποίησης από το ψηφοδέλτιο του κ Σύρου, πράγμα που πιθανότατα σηματοδοτεί νέες εξελίξεις κατά την επόμενη περίοδο, την οποία αναμένουμε με ενδιαφέρον (Δείτε ΕΔΩ περισσότερα). 

 Ποιοι εκλέγονται στις Επιτροπές του Δήμου Δομοκού 

 Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Γκούβας-Παπιώτης-Δημούδης-Γραμματίκας-Τσανής και Τζιαχρήστας ενώ αναπληρωματικοί οι Σκαρμούτσος-Αράχωβας-Ματσαδές-Σταυρόπουλος-Καρκάνης. Στην επιτροπή Ποιότητας ζωής εξελέγησαν Παπαδημητρίου Δ.- Καρανικόλας B. - Μπακοστέργιος Δ. - Ζάρρα Ακ. -Τζιώρας και Αράχωβας Ν., Αναπληρωματικοί Καρκάνης –Σταυρόπουλος –Παπιώτης-Κόγιας-Λάγγας. 

Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment