Παραδοσιακό Εργαστήριο Ζυμαρικών Αργύρη στο Δομοκό!

Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών Αργύρη στο Δομοκό

Ακολουθώντας πιστά και με μεράκι τη γαστρονομική παράδοση της περιοχής μας, το Παραδοσιακό Εργαστήριο Ζυμαρικών Αργύρη στο Δομοκό, παρασκευάζει όλα τα προϊόντα του από άριστης ποιότητας σκληρά άλευρα, σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά, γάλα και φρέσκα λαχανικά που απλόχερα μας προσφέρει η περιοχή μας.

- Χωρίς Χρωστικές Ουσίες.

- Χωρίς Συντηρητικά.

- Χειροποίητη Συσκευασία


Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών: χυλοπίτες  Δομοκού, χυλοπίτες με λαχανικά, τραχανάδες κριθαράκι, βίδες κ.α

Το εργαστήριο του είναι εξομπλισμένο με νέας τεχνολογίας, εξελιγμένα μηχανημάτα. Οι πελάτες μπορούν να έρχονται με τα δικά τους υλικά και να παρασκευάζουν τα ζυμαρικά τους με τις δικές τους συνταγές, σε ένα χώρο που διακρίνεται για τις άψογες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Στην επιχείρηση  μπορείτε επίσης να βρείτε και άλλα παραδοσιακά προϊόντα όπως όσπρια, άλευρα, κρασί, τσίπουρο, γλυκά, μέλι όλα από παραγωγούς της περιοχής μας.


Επικοινωνία με το κατάστημα
Δομοκός Έναντι Αγίας Κυριακής
Τηλ. : 22320 22309
Κιν: 6976 940566

Δείτε περισσότερα στιν ιστοσελίδα του καταστήματος:  http://argiri.gr/







 
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment