Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας

Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας 
 Λαμία,19-5-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να παραστούν την Πέμπτη 28-5-2015, σε Γενική Συνέλευση και ώρα 9πμ-12μμ, με θέμα: Συνέχιση κινητοποιήσεων-δράσεων
ΕΠΕΙΔΗ η έλλειψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων μας έχει οδηγήσει σε αποδεκατισμό και διάλυση, εξαντλώντας και τα τελευταία αποθεματικά σε σωματικά και ψυχικά όρια μας και μας έχουν αναγκάσει να εργαζόμαστε μόνιμα με « προσωπικό ασφαλείας ».
ΕΠΕΙΔΗ οι δαπάνες για υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό και υπηρεσίες έχουν ελαττωθεί στο μισό.
ΕΠΕΙΔΗ στο προσωπικό που εργάζεται σε κυκλικό ωράριο, οφείλεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για απλήρωτη -ή/και πετσοκομμένη- αλλά δεδουλευμένη εργασία (νύχτες, αργίες, εφημερίες) εδώ και 3,5 ολόκληρα χρόνια (από το 2012 μέχρι σήμερα).
ΕΠΕΙΔΗ η απαξίωση των Κέντρων Υγείας, που αποτελούν πλέον το φτωχό συγγενή ενός «Νοσοκομειακοκεντρικού» Συστήματος Υγείας τείνει να παγιωθεί ως κατάσταση.
ΕΠΕΙΔΗ εδώ και 5 ολόκληρους μήνες δεν έχουν καλυφθεί οι θέσεις του Διοικητή και του Αναπληρωτή Διοικητή, με αποτέλεσμα ούτε να υπάρχει ο πλέον αρμόδιος στον οποίο αφού εκθέσουμε τα προβλήματά μας να αναζητηθούν λύσεις.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

•    Άμεση πρόσληψη μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού σύμφωνα με τη Νομοθεσία και τον Οργανισμό του Νοσοκομείου.
•    Άμεση επαναφορά και επανατοποθέτηση όλων των εργαζομένων που ετεροαπασχολούνται αν και κατέχουν οργανικές θέσεις στο Νοσοκομείο ή ασκούν αλλότρια καθήκοντα εις βάρος των συναδέρφων τους.
•    Άμεσες ενέργειες ώστε να ξεπεραστούν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να καλυφθεί το Νοσοκομείο & τα Κέντρα Υγείας με όλο το απαραίτητο-τουλάχιστον- υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό.
•    Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων νυχτερινών, αργιών και εξαιρέσιμων που εκκρεμούν από το 2012,ακόμα.
ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ   ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ Δ. Σ.


Σωματείο Εργαζομένων
Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
& Κέντρων Υγείας
Έτος Ίδρυσης 1983                                     
Παπασιοπούλου  Τέρμα
Τ.Κ. 35100 –Λαμία
Τηλ 2231356591
FAX 2231023063
email:somatiolamias@gmail.com
 Λαμία,19-5-2015
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment