ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΝΑ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ: Για 3 άτομα
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20-30 λεπτά
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
5 κολοκυθάκια κομμένα σε μακρόστενες λωρίδες
2 μελιτζάνες κομμένες σε μακρόστενες λωρίδες
γλυκιά πάπρικα
1 κουταλιά μοσχοκάρυδο τριμμένο
400γρ. κατίκι Δομοκού
μισό φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
φυλλαράκια δυόσμου, μέντας & ρόκας
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζω τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τα σουρώνω και ανακατεύω με 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Βάζω στο μούλτι το κατίκι Δομοκού με μισό φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο και πιπέρι.
ΥΛΙΚΑ: Για 3 άτομα
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20-30 λεπτά
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
5 κολοκυθάκια κομμένα σε μακρόστενες λωρίδες
2 μελιτζάνες κομμένες σε μακρόστενες λωρίδες
γλυκιά πάπρικα
1 κουταλιά μοσχοκάρυδο τριμμένο
400γρ. κατίκι Δομοκού
μισό φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
φυλλαράκια δυόσμου, μέντας & ρόκας
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζω τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τα σουρώνω και ανακατεύω με 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Βάζω στο μούλτι το κατίκι Δομοκού με μισό φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο και πιπέρι.
Σοτάρω
το λάδι με τις ροδέλες του κρεμμυδιού για 4-5 λεπτά. Προσθέτω τα
κολοκύθια, τις μελιτζάνες, την πάπρικα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και
πιπέρι. Ανακατεύω και αφήνω για 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτω τα μακαρόνια
και τη σάλτσα τυριού και ανακατεύω καλά.
Στο τέλος ανακατεύω τα φυλλαράκια δυόσμου, μέντας και ρόκας. Σερβίρω αμέσως με φρέσκο τριμμένο πιπέρι.
Στο τέλος ανακατεύω τα φυλλαράκια δυόσμου, μέντας και ρόκας. Σερβίρω αμέσως με φρέσκο τριμμένο πιπέρι.
Blogger Comment
Facebook Comment