Διαβούλευση στο Δομοκό, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Στο Δομοκό  πραγματοποιήθηκε σήμερα διαβούλευση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής, ενόψει της προετοιμασίας του Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της αξιοποίησης των Χρηματοδοτικών δυνατοτήτων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, του Δήμαρχου Δομοκού κ. Τζιαχρήστα Δημήτριου, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρων και Εκπροσώπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Δομοκού, Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων. 
Η συνεδρίαση είχε το χαρακτήρα διαβούλευσης επί του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2019 και του Ε.Σ.Π.Α. 2014-2020 και κύριος στόχος της ήταν η διασφάλιση του συντονισμού των δράσεων μεταξύ των δύο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η καταγραφή προτεραιοτήτων, ο εντοπισμός και η ωρίμανση των προτεινόμενων προς ένταξη και χρηματοδότηση παρεμβάσεων.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment