Τριπλό ταμείο πήγαμε μεσοβδόμαδα ποντάροντας στον τελικό του Europa League!

Πέμπτη 16 Μαίου 2013                 23:00 μ.μ
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος.
Τριπλό ταμείο πήγαμε μεσοβδόμαδα ποντάροντας στον τελικό του Europa League.
Η νίκη των μπλε με 1-2 μας πλήρωσε στο over με 2.05 απόδοση  –ακριβές σκορ  9.00 απόδοση – any time scorer Cardoso+ νίκη Τσέλσι 1-2  με 31.00 απόδοση.
Πέρασε & η τριάδα μας με 6.60 απόδοση που είχαμε προτείνει στο μεσοβδόμαδο κουπόνι
http://www.paizontasamuna.eu/muepsilonsigmaomicronbetadelta972mualphadeltaomicron-kappaomicronupsilonpi972nuiota.htmlΣε καλή μεριά πάμε για νέες επιτυχίες.
Ξεκινάμε τις προτάσεις με την Bundesliga προτείνουμε το 2 έως 3 τέρματα στον τελικό για το εισιτήριο μεταξύ της Αιντραχτ & της Σάλκε.
Στην Zweite Liga φιέστα στο Χέρτα  Κότμπους επιλέγουμε να σκοράρουν οι δύο ομάδες και λίγα λεφτά στο Χ2 αξίζει το ρίσκο σε τέτοια παιχνίδια.
Στην Ligue 1 θα στηρίζω το διπλό την Λιλ στην έδρα της Μονπελιέ. Χ στην αναμέτρηση της Σοσό με την Τουλούζ σε ένα σύστημα θα είναι μία από τις επιλογές μαςLigue 2 καθαρίζει την άνοδο η Γκινγκάμπ  με το διπλό στην έδρα της ουραγού Γκαζελέκ. Χ στο Λανς Ιστρ δεν θα χαλάσει κανέναν με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.
Στην Φινλανδία δύσκολο παιχνίδι για τους πρωταθλήτες.Επιλέγουμε να σκοράρουν οι δύο ομάδες .

Οι στήλες για το Σουηδικό,  Νορβηγικό πρωτάθλημα,  Τα καλύτερα Over, Goal-Goal &  Χ διημέρου,  Football League,  Serie A & Primera Division θα ανανεώνονται σταδιακά κατά την διάρκεια του διημέρου.Καλό διήμερο να έχετε & καλά κέρδη!!!
Η συντακτική ομάδα του paizontasamuna.eu
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment