Οι «Διαδρομές στη Φθιώτιδα» ξεκινούν από το Δομοκό

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


                                                                                                    Λαμία 8-4-2013                  

 

                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                     


      Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας συμμετοχής του Συλλόγου στα κοινωνικά δρώμενα, αποφασίστηκε η έναρξη της δράσης μας «Διαδρομές στη Φθιώτιδα».

      Με κεντρικό σύνθημα «Όλα τα Άτομα είναι διαφορετικά, Όλοι οι πολίτες όμως είναι ίσοι»  η κινητή μονάδα του Συλλόγου μας με τις «στάσεις» σε όλη τη Φθιώτιδα θα ενημερώνει, θα αξιολογεί και θα υποστηρίζει.

      Οι πρώτες «στάσεις» με τη συνεργασία του Δήμου Δομοκού θα γίνουν την 10/4/2013 στο Δομοκό, την 17/4/2013 στην Ομβριακή και την 24/4/2013 στο Νέο Μοναστήρι.

      Επιχειρούμε μια νέα επικοινωνία με την κοινωνία. Καταγράφουμε με τους τοπικούς φορείς τις ανάγκες. Δημιουργούμε τμήματα ανοιχτής θεραπείας, όπου τα Άτομα με Αναπηρία χρειάζονται τις υποστηρικτικές μας υπηρεσίες.

      Ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας «Διαδρομές στη Φθιώτιδα» με την κοινωνία και τα Άτομα με Αναπηρία, ξεκινάει από το Δομοκό και συνεχίσει σε όλους τους Δήμους της Φθιώτιδας.
     
      Εκτιμούμε ότι με την συμπαράσταση των Δήμων και των τοπικών κοινωνιών, η μεν κοινωνία θα προσεγγίσει την  Αναπηρία στη Δικαιωματική της διάσταση, τα Άτομα με Αναπηρία δε, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και να ικανοποιούν τις θεραπευτικές τους ανάγκες.
                                             
Το Δ.Σ                                                                                                                                             
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 Λεωνίδας Μίχος                                                                         Χρύσα Ντούβα



Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment