Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες του Συλλόγου των Απανταχού Αγοριανιτών «Η ΕΚΚΑΡΑ»

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΟΓΓΟΥ «Η ΕΚΚΑΡΑ»
Σε μια πραγματικά πολιτισμένη ατμόσφαιρα στο TELARO ο πολιτιστικός Σύλλογος των απανταχού Αγοριανιτών «Η ΕΚΚΑΡΑ» πραγματοποίησε την ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση ,και εξέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την επόμενη διετία.
Το ΔΣ το οποίο ομόφωνα εξελέγη είναι:
Μανταλόβας Ντίνος
Πατράς Χρήστος
Βασιλός Νικόλαος
Τροβιάς Ηλίας
Μπακοστέργιος Κωνσταντινος
Χαλβαντζή Γιάννα
Κυλάφα Ελένη
Τροβια Κατερίνα
Παπαδόπουλος Αθανασιος
Τσιώλη Αναστασία

Τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας κ. Θωμάς Τσιώλης κάνοντας και γενικότερη αναδρομή στην πορεία του Συλλόγου ,τους άξονες δράσης, την οργάνωσή του ,την οικονομική του σταθερότητα, και την γενικότερη προσφορά του στην κοινωνία και τον ποιοτικό πολιτισμό
Ιδιαίτερα τόνισε την προσέλευση νέων μελών συχωριανών μας και αναφέρθηκε στο γυναικείο φύλο που για πρώτη φορά κάνει έντονη την παρουσία του.
…..Τίποτε δεν μας χαρίστηκε στην μέχρις και σήμερα πορεία μας….είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Τσιώλης .Δουλέψαμε σκληρά με αξιοπρέπεια ήθος, άψογες διαδικασίες και σεβασμό σε μέλη φίλους και θεσμούς, και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον πραγματικό ποιοτικό πολιτισμό.
Έχω πει πολλές φορές και ας μου επιτρέψετε να το επαναλάβω συνέχισε.. ένας Σύλλογος θεωρείται μεγάλος όχι αναγκαστικά από αθρόες παρουσίες, αλλά από την οργάνωση του σε όλους τους τομείς , την προσφορά του στον ποιοτικό πολιτισμό και την κοινωνία, την πειθαρχία, την διοικητική σταθερότητα, τον άρτιο προγραμματισμό ,τις διαδικασίες, και τον σεβασμό σε μέλη φίλους και θεσμούς.
Και εμείς Κυρίες και κύριοι φίλοι Συμπατριώτες σε πείσμα όλων όσων δεν το αποδέχονται για τους δικούς τους λόγους, ας μου επιτρέψετε περήφανα να φωνάξω είμαστε ένας μεγάλος ποιοτικός πολιτιστικός φορέας.
Και ολοκλήρωσε τον απολογισμό του με μια ευχή :
– Αυτός ο Σύλλογος ας μην χαθεί!!!!!Ας συνεχίσει να προσφέρει αυτά που γνωρίζει και μπορεί… Και είναι πολλά!!!!!! Ας συνεχίσει να αποτελεί ζωντανό παράδειγμα δημιουργικότητας, ήθους και πολιτισμού, τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση και τους αιρετούς της ,και την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, όσο και σε πολλούς από τους φορείς του πολιτισμού .Και όλοι εμείς οι Αγοριανίτες και πολλοί περισσότεροι που σήμερα δεν είναι κοντά μας, με πολλούς και αξιόλογους φίλους οφείλουμε και πρέπει να τον στηρίξουμε .Καλή τύχη και καλή δύναμη στην νέα διοίκηση του Συλλόγου μας .Κυρίες και κύριοι κάθε καλό σε εσάς και τις οικογένειες σας. Σας ευχαριστώ.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου με αναφορές τους στην πορεία και τα πεπραγμένα του Συλλόγου αλλά και τα παριστάμενα μέλη με σχόλια και εποικοδομητικές προτάσεις.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΓΣ ανάγνωσε το ψηφοδέλτιο και παρουσίασε τους υποψηφίους οι οποίοι και έλαβαν τον λόγο.
Το ερχόμενο Σάββατο 3-2-2018 συνεδριάζει το νέο ΔΣ του Συλλόγου όπου και θα γίνει σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό παράδοση από το απερχόμενο διοικητικό Συμβούλιο και θα ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου ΔΣ και η κατανομή αρμοδιοτήτων στις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου
Φωτογραφία του Nick Vasilos.

Πηγή:  https://www.facebook.com/

 
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment