Η 2η ετήσια ημερίδα για την Ποιότητα του Ελληνικού Βαμβακιού στην 27η Δ.Ε. AGROTICA στη Θεσσαλονίκη

Η 2η ετήσια ημερίδα για την Ποιότητα του Ελληνικού Βαμβακιού στην 27η Δ.Ε. AGROTICA στη Θεσσαλονίκη

Ομιλητής ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος διοργανώνει, στα πλαίσια της 27ης Δ.Ε. AGROTICA, τη 2η ετήσια ημερίδα για την Ποιότητα του Ελληνικού Βαμβακιού με θέμα: «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ», την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» (Δ.Ε. AGROTICA, Περίπτερο 8, Αίθουσα Α, 2ος όροφος).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν η μέχρι στιγμής δράση της ΔΟΒ, τα αποτελέσματα των ερευνητικών έργων που αφορούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών που σποροπαράγονται στην Ελλάδα και του προγράμματος της ταξινόμησης 1% του παραγόμενου προϊόντος. Επίσης, θα γίνει αναφορά για την εφαρμογή της Υ.Α. σχετικά με τις ξένες ύλες στο σύσπορο βαμβάκι, προτάσεις για τη μείωση του κόστους παραγωγής της βαμβακοκαλλιέργειας, γενικότερη ενημέρωση για τις τιμές της αγοράς του βαμβακιού καθώς και τις εξελίξεις για τις ορθές μεθόδους συλλογής του προϊόντος ενώ θα γίνει αναφορά και για τα κριτήρια της ποιότητας βάμβακος και την αξία των πιστοποιήσεων στην κλωστοϋφαντουργία.

Την έναρξη της ημερίδας θα κηρύξει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου ενώ ομιλητής θα είναι και ο Υφυπουργός ΥΠΑΑΤ κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Στο τέλος θα δοθεί η δυνατότητα για ερωτήσεις από τους παριστάμενους ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Λαμία στις 9 Φεβρουαρίου και στην Αλεξανδρούπολη στις 13 Φεβρουαρίου.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΗΜΕΡΙΔΩΝ:
BAYER HELLAS AG
G & P COTTON GINNERS S.A.
GREENCO ΕΠΕ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Α.Ε.
ΑΥΓΗ ΕΠΕ
ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ A,E,
ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ A.E.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment