Σοκ και ανείπωτη θλίψη για την τραγωδία στη Νέα Σμύρνη - Από την περιοχή Δομοκού ο τραγικός πατέρας

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κορομηλιά Δομοκού, όπου οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ένα ήσυχο παιδί - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις και τα σημειώματα που άφησε ο 43χρονος πατέρας που πήρε μαζί του στο θάνατο τα δίδυμα παιδάκια του, ηλικίας μόλις 8 ετών. Ο 43χρονος Δημήτρης Σκουτέλης, αυτόχειρας και πατροκτόνος, είναι από τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα από την Κορομηλιά Δομοκού.
Ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και μεγάλωσε με τη γιαγιά του. Ο πατέρας του έχει πεθάνει, ενώ η μητέρα του διαμένει στην Αθήνα. Οι κάτοικοι στο χωριό κάνουν λόγο για ένα πολύ ήσυχο και αγαπητό παιδί και φυσικά είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν το οποίο δεν έχει προηγούμενο.
Σοκάρει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας πατέρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του, στην οδό Κοραή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο ο ίδιος, όσο και τα δυο του παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, τον τελευταίο χρόνο, ο 40χρονος επισμηνίας βρισκόταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα για αυτό ειδικός από την Πολεμική Αεροπορία τον παρακολουθούσε.
«Τα δύο μικρά παιδιά έβλεπαν τον πατέρα τους κάθε Σαββατοκύριακο και έδειχναν πάντα χαρούμενα», είπαν μεταξύ άλλων στενοί συγγενείς της οικογενείας της πρώην συζύγου του 43χρονου αυτόχειρα και παιδοκτόνου.
Την ίδια ώρα σοκάρουν τα σημειώματα που άφησε ο 43χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οικογενειακά προβλήματα τον έφεραν εκτός εαυτού βάζοντας τέλος στην δική του ζωή, αλλά και των δύο παιδιών του ηλικίας 8 ετών.
Τα δυο αγγελούδια όπως φαίνεται προσπάθησαν να σωθούν αλλά δεν τα κατάφεραν. οι πυροσβέστες βρήκαν τα άψυχα κορμάκια τους στο χολ.
Ο 40 χρόνος επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Δημήτρης Σκουτέλης εδώ και δυο χρονιά βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγο του. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν είχε αδυναμία στα δίδυμα αγοράκια του, όμως τα έβλεπε μόνο τα Σαββατοκύριακα, όταν τα έπαιρνε στο διαμέρισμα του στην οδό Κοραή. Όπως φαίνεται υπεύθυνο για τον χωρισμό του θεωρούσε τον πατριό της γυναίκας του, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιαλτικό επίλογο.
Η νεκροτομή στις σορούς πατερά και παιδιών θα γίνει τη Δευτέρα, όπου ο ιατροδικαστής θα διαπιστώσει εάν τα αγοράκια πέθαναν από τις αναθυμιάσεις στον ύπνο τους ή στην προσπάθεια τους να βγουν από το σπίτι.

Πηγή: parapolitika.gr
           lamiareport.gr
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment