Συνελήφθησαν 17 άτομα για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα:
Τέσσερα (4) άτομα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα:
  • Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης (σε μορφή βράχου), βάρους (4,7) γραμμαρίων, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • Δύο ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (15) γραμμαρίων.
  • Ημεδαπός στο Θεολόγο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Δύο (2) ημεδαποί στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε Ευρυτανίας αντίστοιχα, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
Αλλοδαπός στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Κατασχέθηκε ένα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των (20) ευρώ.
Αλλοδαπός στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, επίσης από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (13) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.
Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.
Τρία (3) άτομα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ειδικότερα:
  • Ημεδαπός στον Άγιο Ιωάννη Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών.
  • Ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού.
  • Ημεδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας.
Τέσσερα (4) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας.
  • Ημεδαπός επίσης στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
  • Ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.
  • Αλλοδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας.
Τέλος, ημεδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment