Επίσημη αντιπροσωπεία του Δήμου Δομοκού, στο Δήμο Τούντζας της Βουλγαρίας

Επίσημη αντιπροσωπεία 14 ατόμων, αποτελούμενη από στελέχη και εκπροσώπους φορέων του Δήμου Δομοκού, μετέβη στο Δήμο Τούντζας της Βουλγαρίας, από 11 έως 14 Ιουνίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υφιστάμενης αδελφοποίησης της τοπικής κοινότητας Νέου Μοναστηρίου Δομοκού και  Μεγάλου Μοναστηρίου Τούντζας, με αφορμή το «Κουρμπάνι», έθιμο που διατηρείται και στις δύο περιοχές.

Επικεφαλής της Αντιπροσωπίας του Δήμου Δομοκού ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ Καλημέρης Νικόλαος. Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Δομοκού κ Καραμπότσης Δημοσθένης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Νιάνιος, κ. Φράγκος Ιωάννης, κ Γκανίδης Ιωάννης και κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου,  η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού κα Ασημούλα Κατσακιώρη, και ο Προϊστάμενος των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Κεφαλάς Κυριαζής, ο οποίος συμμετείχε ως διοικητική υποστήριξη των αιρετών στο πλαίσιο των επαφών, που πραγματοποιήθηκαν με τους τοπικούς φορείς.

Η υποδοχή της αντιπροσωπίας του Δήμου Δομοκού πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τούντζας από το Δήμαρχο κ. Georgie Georgiev, με ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων και ομιλιών στη διάρκεια των οποίων εκφράστηκε η ομόθυμη βούληση για συνεργασία  των δύο Δήμων σε πολλαπλά επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, που αποτελούν σημεία αναφοράς της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς των δύο Δήμων.














Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment