Ο Δήμος Λαμιέων προχωρά στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) για το 2016

Ο Δήμος Λαμιέων προχωρά στη δεύτερη φάση του
Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) για το 2016


Στη δεύτερη φάση υλοποίησης του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προχωράει ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε Φθιώτιδας, μετά την έγκριση της απόφασης ένταξης από το Υπουργείο Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το έτος 2016.
Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ε.Ε και προβλέπει τη δωρεάν διανομή τροφίμων και προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής σε 5.573 δικαιούχους και των επτά Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας καθώς και την υλοποίηση συνοδευτικών μέτρων όπως συμβουλές διατροφής, αθλητικές δραστηριότητες, νομική υποστήριξη και δράσεις που αποσκοπούν στη ψυχαγωγία και στην κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών.
Για τις διανομές τροφίμων καθώς και για την υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων: http://www.lamia.gr/ και τις υπηρεσίες των Δήμων.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment