Τελικές ρυθμίσεις και δοκιμές για τα πληρώματα του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016

Ορισμένα από τα πληρώματα του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016 επέλεξαν τη σημερινή ημέρα για να πραγματοποιήσουν τις τελικές ρυθμίσεις στα αυτοκίνητά τους εν όψει του αγώνα. Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: Kajetanowicz, Tarabus, Alonso και Rios βρέθηκαν στην Καλοσκοπή, ενώ Lukyanuk, Jeets και Sirmacis στην Παύλιανη, την ίδια ώρα που ο Λάμπρος Αθανασούλας επέλεξε να κινηθεί σε διαδρομή κοντά στους Αγίους Θεοδώρους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
1    KAJETANOWICZ Kajetan - BARAN Jaroslaw    FORD Fiesta R5

“Το Ακρόπολις είναι πάντα σκληρό. Επίσης είναι δύσκολο και σε ό,τι αφορά τις σημειώσεις, αφού πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος στις αναγνωρίσεις. Ακόμα κι αν έχεις πολύ καλές σημειώσεις, εύκολα μπορείς να χάσεις τις γραμμές σου.
Δοκιμάσαμε το αυτοκίνητο σε στεγνό οδόστρωμα στην Πολωνία και οι συνθήκες ήταν μάλλον πιο κοντά σε αυτές που θα αντιμετωπίσουμε στον αγώνα, αφού σήμερα εδώ έβρεχε και είχε λάσπη. Κάναμε αρκετή δουλειά στο αυτοκίνητο και μέχρι στιγμής είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι”.

2    LUKYANUK Alexey - KAPUSTIN Roman     FORD Fiesta R5
“Το αυτοκίνητο ήταν εντάξει. Περισσότερο εστιάσαμε στη ρύθμιση της ανάρτησης. Δεν έχουμε πρόβλημα που θα αγωνιστούμε σε νέες ειδικές. Αυτό συμβαίνει συνέχεια. Θα προσέξουμε τις σημειώσεις μας και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου”.

3    TARABUS Jaromir - TRUNKAT Daniel    SKODA Fabia R5
“Η ειδική εδώ ήταν καλή, αλλά η βροχή έκανε αρκετά γλιστερό το δρόμο. Αυτός είναι ο πρώτος μας χωμάτινος αγώνας με R5, οπότε πρακτικά θα πρέπει να συνηθίσω και να μάθω.”

6    JEETS Raul - TOOM Andrus    SKODA Fabia R5
“Η διαδρομή ήταν πολύ καλή και μάλλον αντιπροσωπευτική των όσων θα αντιμετωπίσουμε. Είναι η πρώτη μας φορά στο χώμα με αυτό το αυτοκίνητο και αποδείχτηκε κάπως δύσκολο να οδηγήσουμε σε τέτοιο οδόστρωμα. Το πρωί ήταν πιο γλιστερά, το απόγευμα σχεδόν στέγνωσε. Από πλευράς στησίματος το αυτοκίνητο είναι ΟΚ, περισσότερο θέλαμε να δούμε τα λάστιχα, αλλά και να πάρουμε μια πρώτη γεύση”.

9     ATHANASSOULAS Lambros – PANAGIOTOUNIS Elias    SKODA Fabia R5
“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου και από τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα σε αυτό. Το φέραμε ακριβώς στα μέτρα μας και εντυπωσιάστηκα με την εξέλιξη που έχει γίνει τόσο στα φρένα όσο και στα διαφορικά σε σχέση με πέρυσι. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούμε είναι ολοκαίνουργιο, η ομάδα το παρέλαβε πριν από 15 ημέρες, και έχει όλες τις τελευταίες εξελίξεις της Skoda Motorsport".
Πραγματοποίησαν δοκιμές στην Κινέτα.

11    SIRMACIS Ralfs - SIMINS Arturs    SKODA Fabia R5
“Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό. Είναι η πρώτη μας φορά με αυτό στο χώμα. Η ανάρτηση είναι καλή, οπότε μετά τις αναγνωρίσεις θα δούμε αν χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στο στήσιμο. Το οδόστρωμα μας εξέπληξε κάπως, αφού υπήρχαν αρκετά μεγάλες πέτρες. Σήμερα περισσότερο αναλωθήκαμε στην εξοικείωσή μας με το αυτοκίνητο σε τέτοιες συνθήκες”.

15    ALONSO Juan Carlos - MONASTEROLO Juan Pablo    MITSUBISHI Lancer EVO X
“Το Ακρόπολις είναι υπέροχος αγώνας. Ένα από τα πιο παραδοσιακά ράλλυ με πολύ σκληρούς δρόμους που εμείς βλέπουμε για πρώτη φορά. Σήμερα δουλέψαμε όλη μέρα πάνω στην ανάρτηση καθώς και η ομάδα είναι νέα για μένα. Ακολουθούμε το ERC και στόχος μας εδώ είναι η νίκη στην κατηγορία. ”

19    JACQUET RIOS Jose Luis - VARGAS PEOA Hernan    MITSUBISHI Lancer EVO X
“Για εμάς που δεν έχουμε βουνά στην Παραγουάη, αυτή είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Είναι σκληροί οι δρόμοι, με πέτρες, αλλά πιστεύουμε ότι κάτι θα καταφέρουμε. Θέλουμε να ακολουθήσουμε όλους τους χωμάτινους αγώνες της χρονιάς. Σήμερα επικεντρωθήκαμε στις ρυθμίσεις της ανάρτησης και των διαφορικών”.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment