Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού προκηρύσσει Διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού προκηρύσσει Διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού, με τίτλο «Με τη γραφίδα του Παραμυθογράφου». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δομοκού.
 Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προτείνεται να είναι ομαδική (Τμήμα ή Τάξη) και με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει αναλάβει την παιδαγωγική καθοδήγηση των μαθητών ένας ή περισσότεροι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας.
Ο Διαγωνισμός ξεκινά την 9/5/2016 και λήγει την 9/6/2016.
Έως την καταληκτική ημερομηνία θα πρέπει να έχουν υποβληθεί όλα τα μαθητικά παραμύθια, τα οποία προτείνεται να συνοδεύονται με σχετικές ζωγραφιές των παιδιών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: e.zisopoulou@domokos.gr
Τα ονόματα των παιδιών που θα συμμετέχουν στην συγγραφή του παραμυθιού, θα πρέπει να αναφέρονται υποχρεωτικά μετά το τέλος του παραμυθιού, καθώς και αυτά των εκπαιδευτικών που θα έχουν την καθοδήγηση.
Τα παραμύθια που θα επιλεγούν θα εκδοθούν σε τόμο, στο πλαίσιο των εκδόσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δομοκού, αντίτυπα των οποίων θα σταλούν σε Βιβλιοθήκες του δικτύου FutureLibraryκαι της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment