Εκδήλωση με θέμα «Βυζαντινή Αυτοκρατορία - Βυζαντινές πριγκίπισσες στους θρόνους της Ευρώπης»

Ο  "Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας" (ΟΔΕΓ Αθηνών) και ο Σύλλογος Δομοκιτών Αθηνών, σας προσκαλούν το Σάββατο  28 Μαϊου 2016 και ώρα 19:30, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού, με θέμα: "Βυζαντινή Αυτοκρατορία - Βυζαντινές Πριγκίπισσες στους Θρόνους της Ευρώπης".
Το θέμα θα αναπτύξει ο κος Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Καθηγητής της Ιστορίας της Επιστήμης.
Στην συνέχεια το χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Δομοκού "Η ΦΙΛΑΡΕΤΗ"  θα παρουσιάσει πρόγραμμα με Παραδοσιακούς Χορούς και Τραγούδια.
Η εκδήλωση μπορεί να παρακολουθηθεί και στα πλαίσια της διήμερης εκδρομής που οργανώνει ο Σύλλογος στην Ρεντίνα και στο Δομοκό.
Το πρόγραμμα της εκδρομής παρατίθεται παρακάτω.


 ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΡΕΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΟΜΟΚΟ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29 ΜΑΪΟΥ 2016
Σάββατο 28 Μαΐου 2016
Αναχώρηση ώρα 07.00 από την πλατεία Ομονοίας (Έμπροσθεν Hontos Center). Στάση για καφέ στα Καμμένα Βούρλα. Άφιξη στην ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρεντίνας. Προσκύνημα και ξενάγηση στην Μονή. Περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό της Ρεντίνας και γεύμα. Στην συνέχεια αναχώρηση και άφιξη στον Δομοκό. Τακτοποίηση για διανυκτέρευση στον Ξενώνα του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής.
Αργά το απόγευμα, ώρα 19.30, παρακολούθηση πολιτιστικής εκδήλωσης στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού (Συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας με τον Οργανισμό για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας - ΟΔΕΓ).
Κυριακή 29 Μαΐου 2016
Εκκλησιασμός και αρτοκλασία στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής. Κέρασμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ναού. Περιήγηση στον Δομοκό και πιθανή επίσκεψη σε γειτονική Ι. Μονή. Αναχώρηση για Αθήνα με στάση για φαγητό. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Αθήνα.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6977326791, 210 6393503 (Δήμητρα Αργυροπούλου) και  6977698939 (Χρήστος Τσουτσουλόπουλος).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΜΟΚΙΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 128
ΧΑΛΑΝΔΡΙ    15231
ΤΗΛ. 6977698939
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment