Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά (27) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα και συγκεκριμένα:
Έξι (6) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης και δισκίων φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.
Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Εννέα (9) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:
  • δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,
  • δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα,
  • τρεις ημεδαποί σε διάφορες περιοχές της Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Κύμης & Ερέτριας και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, καθώς και
  • ένας ημεδαπός σε περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α Βοιωτίας.
Τρεις (3) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Ευβοίας και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Φθιώτιδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Δύο (2) άτομα και ειδικότερα μία αλλοδαπή στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας και ένας ημεδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αιδηψού & Καμένων Βούρλων αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ημεδαπός στο Λεοντάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαγίων, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Ημεδαπή στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία ή αλητεία.
Τέλος, τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις στη Λιβαδειά & ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς και Θηβών, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment