Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος προς οδηγούς Ταξί: Εσείς είσθε οι Ιεροκήρυκες του δρόμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ενώσεως Ραδιοταξί Λαμίας μετέβη στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Ταράτσα όπου χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία, τέλεσε την αρτοκλασία προσφορά των μελών του συλλόγου και ευλόγησε τα κόλλυβα του Αγίου  Μάρτυρος Χριστοφόρου προστάτου των οδηγών, τα οποία προσέφεραν οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί ταξί τιμώντας την παράδοση της Εκκλησίας μας για την τιμή της μνήμης των Αγίων. 

          Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε το προεδρείο  για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στον Άγιο Χριστοφόρο και στην προσφορά της Ενώσεως στο κοινωνικό σύνολο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Εσείς είσθε οι ιεροκήρυκες του δρόμου. Εάν ένας οδηγός πει τον καλό λόγο, έχει την καλή διάθεση και βοηθήσει τον επιβάτη, προσφέρει έργο στην κοινωνία». Τους προέτρεψε τέλος να πράττουν το αγαθό στους συμπολίτες τους αλλά και να κηρύττουν το έργο της Εκκλησίας.

           Στον εορτασμό παρέστησαν επίσης μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Καρακάντζας και η τέως βουλευτής κ Ελένη Μακρή.

imfth.gr






Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment