Συνελήφθησαν, σε στοχευμένους ελέγχους, είκοσι ένα άτομα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ώρο, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:
Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και ένας ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Δύο (2) ημεδαπές στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, για κλοπή χρηματικού ποσού από την κατοχή ηλικιωμένου ημεδαπού.
Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (600) γραμμαρίων, καθώς και (36) πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης .
Εννέα (9) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • Δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ & Α’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, αντίστοιχα.
  • Ένας ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.
  • Δύο ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών & της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βοιωτίας αντίστοιχα,
  • Δύο ημεδαποί στον Ορχομενό Βοιωτίας & στην Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού & του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς αντίστοιχα.
  • Ένας αλλοδαπός σε περιοχή της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας.
Τρία (3) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί σε περιοχές της Φωκίδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιδορικίου & Ευπαλίου αντίστοιχα, καθώς και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.
Τέλος, δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment