Τριάντα έξι (36) συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα έξι (36) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά τριάντα έξι (36) άτομα και συγκεκριμένα:
Οκτώ (8) ημεδαποί και ειδικότερα πέντε στη Χαλκίδα από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., καθώς και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, δύο στη Λαμία από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Πέντε (5) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, από κοινού με έτερες αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Λαμία και στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας & του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αντίστοιχα, καθώς και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
Δώδεκα (12) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας,
  • δύο ημεδαποί στη Νέα Αρτάκη & στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Νέας Αρτάκης & Ιστιαίας αντίστοιχα,
  • δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα,
  • ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, στο Μαντούδι & στα Λούτρα Αιδηψού Ευβοίας αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,
  • ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, στη Θήβα & στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α Βοιωτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού αντίστοιχα, καθώς και
  • ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας & Τροχαίας Χαλκίδας αντίστοιχα και ένας στη Θήβα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.
Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Τέλος, τρία (3) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας αντίστοιχα, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment