Συνελήφθη 29χρονος σε περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, για σοβαρά ποινικά αδικήματα

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για σοβαρά ποινικά αδικήματα
Συνελήφθη, χθες (17-05-2016) το πρωί σε περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, από κοινού με έτερες αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 28-08-2015 Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Λιβαδειάς.
Σύμφωνα με το ανωτέρω Ένταλμα, ο 29χρονος διωκόταν για να συλληφθεί για διάπραξη ληστείας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, για διάπραξη κλοπής, τελεσμένη από κοινού, από δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, καθώς και για συμμετοχή σε συμμορία.
Ειδικότερα, ο 29χρονος αποτελούσε μέλος εγκληματικής ομάδας ημεδαπών, τα μέλη της οποίας προέβαιναν στην αφαίρεση, με τη χρήση βίας ή αιφνιδιαστικά, χρυσών κοσμημάτων από πεζές κινούμενες γυναίκες, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.
Την 21-08-2015, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, είχαν συλλάβει στην Αλίαρτο Βοιωτίας δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας , ενώ ο 29χρονος και ένας ακόμη συνεργός τους είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν για να συλληφθούν (σχετικό το από 22-08-2015 Δελτίο Τύπου ΕΛ.ΑΣ.).
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως και διατάχθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment