Συνελήφθησαν 26 άτομα για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά (26) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα και συγκεκριμένα:
Πέντε (5) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας & του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αντίστοιχα, δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα και στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας αντίστοιχα και ένας ημεδαπός στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα.
Δέκα (10) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:
  • δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας αντίστοιχα,
  • ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα,
  • ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα και ένας ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης,
  • τρεις ημεδαποί στη Λιβαδειά και στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας & του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού και
  • ένας ημεδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων.
Ημεδαπή στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα και στη Θήβα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Ημεδαπός στην Κάρυστο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκίδας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment