Νίκος Σταυρογιάννης: το Seajets Rally Acropolis 2016 επιστρέφει σπίτι του

Νίκος Σταυρογιάννης: το SEAJETS Rally Acropolis 2016 επιστρέφει σπίτι του
Συνέντευξη τύπου για την επιστροφή του SEAJETS Rally Acropolis 2016 στη Στερεά Ελλάδα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου.
Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν:
·        ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας Δημήτρης Μιχελακάκης,
·        ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης,
·        ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης,
·        ο Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Γιώργος Γώγος,
·        ο Δήμαρχος Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου Ιωάννης Συκιώτης,
·        ο αντιδήμαρχος Δελφών Αριστείδης Αγγελόπουλος,
·        ο αντιδήμαρχος Δωρίδος Κώστας Υφαντής,
·        ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας Αλέξανδρος Διαμαντάρας,
·        και ο Αλυτάρχης Νικόλαος Μανώλης.
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στο χαιρετισμό του ανέφερε:
«Κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης,
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας υποδέχομαι σήμερα στη Λαμία, στην αίθουσα του Δημοτικού μας Συμβουλίου για τη συνέντευξη τύπου της οργανωτικής επιτροπής για το SEAJETS Rally Acropolis 2016, το αγαπημένο όλων μας ράλι Ακρόπολις που μετά από δέκα χρόνια απουσίας, επιτέλους, επιστρέφει σπίτι του.
Στο Δήμο Λαμιέων, την πρωτεύουσα της Ρούμελης, όπου θα λάβουν χώρα τόσο η εκκίνηση, για πρώτη φορά στον ιστορικό χώρο όπου έγινε η μάχη των Θερμοπυλών, όσο και ειδικές διαδρομές στα πανέμορφα βουνά του τόπου μας αλλά και το service park, το στρατηγείο του αγώνα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.
Η Δημοτική Αρχή και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε η φετινή διοργάνωση, η 62η διοργάνωση του SEAJETS Rally Acropolis 2016  να είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν αυτό το παγκόσμιας ακτινοβολίας αθλητικό γεγονός θα έχουν την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια μας.
Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε όσοι επισκεφθούν το Δήμο μας για να συμμετέχουν ή για να παρακολουθήσουν το SEAJETS Rally Acropolis 2016, το κορυφαίο αυτό θέαμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να απολαύσουν την παραμονή τους στο τόπο μας.
Σας καλωσορίζω και πάλι στη Λαμία και εύχομαι το SEAJETS Rally Acropolis 2016 να είναι ένας πετυχημένος, εντυπωσιακός, ασφαλής και δίκαιος αγώνας.»


Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment