Τεχνική Σύσκεψη στο Δήμου Δομοκού για το σχεδιασμό του Τοπικού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε Τεχνική Σύσκεψη στο Διοικητήριο Δήμου Δομοκού, με θέμα την «Παρουσίαση του Μέτρου 19: CLLD/LEADER και διατύπωση απόψεων σχετικά με τον συντονισμό και την κοινή δράση των τοπικών φορέων στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της τοπικής στρατηγικής για την Π.Ε Φθιώτιδας και την Π.Ε Ευρυτανίας».
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του σχεδιασμού του Τοπικού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την Π.Ε Φθιώτιδας και Π.Ε Ευρυτανίας, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Δομοκού, κ. Τζιαχρήστα Δημητρίου, της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Πολιτικού Μηχανικού του Δήμου,  του Διευθυντή Ευρωπαϊκών  Προγραμμάτων κ. Λεωνίδα Ράπτη και των στελεχών της Ο.Τ.Δ της «Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε».
Στην Τεχνική Σύσκεψη έγινε ενημέρωση από την εταιρεία για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER, το στάδιο της προετοιμασίας της πρότασης, την οριστική διαμόρφωση της περιοχής παρέμβασης και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον συντονισμό και την οργάνωση της τοπικής στρατηγικής στην Π.Ε Φθιώτιδας και την Π.Ε Ευρυτανίας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε, κυρίως, στους στόχους, τα μέτρα και τις πιθανές δράσεις του νέου προγράμματος με στόχο την μεγαλύτερη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων. 




Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment