Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πλατάνα Ευβοίας

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πλατάνα Ευβοίας
Οι συγκεκριμένες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ενώ κατασχέθηκαν (18) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους (28) γραμμαρίων
Συνελήφθησαν, σήμερα (03-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Πλατάνα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 31χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • στη κατοχή του 25χρονου, (17) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (25) γραμμαρίων .
  • στη κατοχή του 31χρονου, (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους (3) γραμμαρίων .
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης Ευβοίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment