Η θαυματουργός ιερά Εικόνα των Αγίων Αναργύρων από την Μονή Αταλάντης στη Λαμία

Ανακοινούται εις το Χριστεπώνυμο πλήρωμα, ότι την Παρασκευή του Ακαθίστου Υμνου, 15 Απριλίου, και ώρα 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, θα γίνει η υποδοχή της Θαυματουργού Εικόνος των Αγίων Αναργύρων, από την Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Αταλάντης.
Η Ιερά Εικόνα των Θαυματουργών Αναργύρων θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό Ναό μέχρι την Παρασκευή, παραμονή της εορτής του Λαζάρου, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι πιστοί να προσκυνήσουν την Αγία Εικόνα και να λάβουν την Χάρη και την Ευλογία των Αγίων Αναργύρων.
Στην περιφέρεια της Λοκρίδος, σε ολόκληρη την Φθιώτιδα αλλά και εκτός αυτής, είναι γνωστά τα αναρίθμητα θαύματα ιάσεων, που έχουν επιτελέσει, με την Χάρη του Θεού, οι Άγιοι Ανάργυροι.
Θεωρούμε, ότι η παρουσία των Αγίων στην Λαμία, σε μια περίοδο κοινωνικής ακαταστασίας και παντοιοτρόπων δεινών, θα είναι για όλους μας μεγάλη ευλογία.
Την Παρασκευή, 15 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, να είστε όλοι στα Προπύλαια του Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας, για να υποδεχθείτε τους Ιατρούς ψυχών και σωμάτων Αγίους Αναργύρους.
Για την ενημέρωσή σας, σας γνωρίζουμε, ότι καθημερινώς το πρωί και το απόγευμα θα τελείται ιερά Παράκληση στους Αγίους Αναργύρους.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment