Συμμετοχή του Δήμου Δομοκού στην «πράξη φωτός»

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Δομοκός, 11.4.2016
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού με την αριθμ. 78/2016 απόφαση του, δηλώνει τη συμμετοχή του Δήμου στην «πράξη φωτός», με άναμμα των εξωτερικών φώτων των δημοτικών κτηρίων, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και από ώρα 10 έως 10:15 βραδινή, όντας σε πλήρη εναρμόνιση με το Δήμο Λαμιέων, το Δήμο Λοκρών, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη Μητρόπολη Φθιώτιδας και καλεί τους δημότες σε συμβολική συμμετοχή όλων, ως κοινωνία πολιτών, που εκπέμπουν Φως αλλά και το μήνυμα ότι υπάρχουν με Πολιτική Δύναμη Ενωμένης Κοινωνίας. Με Φως Ανθρώπου – Πολίτη – Δημότη, που όλοι πρέπει να σέβονται και να υπολογίζουν, ενάντια σε Τρομοκρατία, Σκοταδισμό, και κάθε μορφής Βαρβαρισμού από οπουδήποτε και αν προέρχεται.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...







Οι δήμαρχοι,τα λαμογια και το σκοτάδι...οσο για το φως. ούτε ο χριστός πλέον δεν μπορεί να τα καταφέρει......


Ο Λέανδρος Ρακιντζής όμως είναι πεπεισμένος ότι η λεγόμενη μικρή διαφθορά έχει την ίδια -αν όχι μεγαλύτερη- βαρύτητα από τη μεγάλη διαφθορά.

90% λαμόγια

Εδώ έχουμε μίζες, διεφθαρμένους πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες, δημόσια έργα που χρυσοπληρώνονται .............

Μια κοινωνία μπορεί να διαχειριστεί ένα 10% λαμόγια, αν όμως το 90% της κοινωνίας είναι λαμόγια, δεν γίνεται τίποτα, η μειοψηφία δεν μπορεί να κάνει τίποτα».


Ρωτήσαμε τον απερχόμενο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης,αν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας,(αν υπάρχει φως στο σκοτάδι,όπως υποσχεται ο δήμαρχος....) και αυτός απάντησε με το παρακάτω ανέκδοτο..

«Θα σου πω ένα ωραίο ανέκδοτο. Σε ένα μπαρ είναι διάφοροι και εμφανίζεται ο Χριστός. Του λέει ο Γάλλος, "Χριστέ μου είμαι κουτσός, δεν με κάνεις καλά;"

Τον ακουμπά ο Χριστός και αμέσως γίνεται καλά. Του λέει ο Γερμανός, "Χριστέ μου είμαι καμπούρης", τον ακουμπά με το χέρι, λαμπάδα ο τύπος. Πλησιάζει έναν Έλληνα, ανάπηρο, και τι του λέει ο Έλληνας; "Μακριά γιατί είδα κι έπαθα να πάρω αναπηρική σύνταξη!"

Ούτε ο Χριστός δεν μπορεί να μας φτιάξει αν δεν θέλουμε οι ίδιοι. Για να φτιάξει η Ελλάδα πρέπει εμείς οι ίδιοι να έχουμε συνεχή θέληση».