Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός στο Βασιλικό Ευβοίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός στο Βασιλικό Ευβοίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν (41) σπιρτόκουτα και (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχαν συνολικά (247,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (04-04-2016) πρώτες πρωινές ώρες στο Βασιλικό Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον δράστη, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην ανωτέρω περιοχή και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, (41) σπιρτόκουτα και (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού καθαρού βάρους (247,5) γραμμαρίων.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί σήμερα στον κ. Ανακριτή Χαλκίδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment