Συνελήφθησαν 42 άτομα για διάφορα αδικήματα, στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά σαράντα δύο (42) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (03/04-04-2016), συνολικά σαράντα δύο (42) άτομα και συγκεκριμένα:
Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για κλοπή τροχοφόρου, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων & περί αλλοδαπών, καθώς και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 15-11-2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας. Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στερούταν την απαραίτητη άδεια ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή, καθώς επίσης και των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς, μία σιδηρογροθιά και ένας κάλυκας πιστολιού.
Έξι (6) ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:
  • (2) στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,
  • (2) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα,
  • (1) στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και
  • (1) στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.
Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (560) γραμμαρίων.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα μία ημεδαπή & ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίου Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου και ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις. Επιπλέον ο ημεδαπός στη Λιβαδειά κατηγορείται για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων αστυνομικών δράσεων, συνελήφθησαν συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • τρεις ημεδαποί και ένας σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,
  • δύο ημεδαποί στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας,
  • δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα και στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου αντίστοιχα,
  • δύο αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Υπάτης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης,
  • δύο ημεδαποί στη Στυλίδα και στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας & του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης Φθιώτιδας αντίστοιχα, καθώς και
  • δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά και στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς & του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού Βοιωτίας αντίστοιχα.
Επτά (7) αλλοδαποί και ειδικότερα τέσσερις στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, ένας στη Καλλιθέα Βοιωτίας από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και ένας στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων & περί αλλοδαπών, καθώς και για απειλή.
Ημεδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίου Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Τέλος, πέντε (5) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά & ένας ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς και Θηβών αντίστοιχα, καθώς και ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment