Συμμετοχή του Δήμου Δομοκού στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Let’s Do it Greece


ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Δομοκός, 29 Μαρτίου 2016

Με την αριθμ. 37/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού, εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού Lets Do it Greece.
Έχοντας ως βασικό σκοπό τη διάδοση του  μηνύματος του εθελοντισμού, θα πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλο το Δήμο, την Κυριακή 17 Απριλίου.
Μετά από σχετική έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, για τη «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Lets do it Greece 2016», καλούνται όλα τα σχολεία του Δήμου που θέλουν να συμμετέχουν, να γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους στο fax: 2232350221 ή 2232350234, έτσι ώστε να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα υλικά για τις δράσεις τους.
Επίσης, φορείς ή πολίτες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέσω της ιστοσελίδας www.letsdoitgreece.org γνωστοποιώντας τις δράσεις τους πανελλαδικώς.

Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment