Θήβα: Έκλεβαν μπεκ ποτίσματος από χωράφια στη Βοιωτία

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Οι συλληφθέντες αφαιρούσαν συστηματικά μπεκ ποτίσματος, από αγροτεμάχια σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας
Η παράνομη δράση τους τερματίστηκε χθες το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, ενώ εξιχνιάστηκαν, μέχρι τώρα, (3) περιπτώσεις κλοπών
Κατασχέθηκαν (444) μπεκ ποτίσματος, συνολικής αξίας (4.500) ευρώ, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, καθώς επίσης ένας μεταλλικός κόφτης και ένα κατσαβίδι
Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, συνελήφθησαν χθες (08-03-2016) το πρωί στη Θήβα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 20 ετών.
Οι συλλήψεις και ο τερματισμός της παράνομης δράσης τους, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, εντόπισαν χθες το πρωί σε περιοχή της Θήβας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν ένας μεταλλικός κόφτης, ένα κατσαβίδι, καθώς και (444) μπεκ ποτίσματος, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα το πρωί, από αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού, στην περιοχή Νεοχωράκι Βοιωτίας.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 23χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, ενώ τα προαναφερόμενα μπεκ ποτίσματος, συνολικής αξίας (4.500) ευρώ, αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επιπλέον ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει τουλάχιστον δύο ακόμη κλοπές και συγκεκριμένα:
  • Την 06-07/03/2016, αφαίρεσαν (500) μπεκ ποτίσματος, από αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, στη Θήβα.
  • Την 23-24/02/2016, αφαίρεσαν (400) μπεκ ποτίσματος, από αγρόκτημα, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Μουρικίου Θηβών Βοιωτίας.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις .
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Share on Google Plus

About Lamia Times

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment