Είκοσι δύο συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Λαμία, 31 Μαρτίου 2016
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι δύο (22) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι δύο (22) άτομα και συγκεκριμένα:
Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για κλοπή – διάρρηξη από οικία στην περιοχή, όπου αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας (1.000) ευρώ.
Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή. Αναζητείται ένας ακόμα συνεργός του.
Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Δύο (2) ημεδαποί στην Ερατεινή Φωκίδας και στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας & της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα, τρεις αλλοδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Θηβών) & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας, καθώς και ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα και στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Αρτάκης αντίστοιχα, καθώς και δύο στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Τέλος, τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και ένας στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment