Ο Δήμαρχος Δομοκού στον Πρόεδρο Δημοκρατίας

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ Δημήτρης Τζιαχρήστας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό  Μέγαρο.
Ο κ. Τζιαχρήστας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία δεν είναι απλώς μια ειδικότερη εκδοχή των γενικότερων προβλημάτων, καθώς η έκταση, η υφή τους,αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αυτά έχουν ανακύψει, θέτουν ένα κατά πολύ ευρύτερο ζήτημα, που αγγίζει τον πυρήνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Παράλληλα, έγινε μία γενικότερη  συζήτηση  για τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας και  το ανθρωπιστικό πρόβλημα που έχει ανακύψει, αλλά και τις περιοριστικές πολιτικές που αποσκοπούν στην προσαρμογή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην νέα οικονομική συγκυρία.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα και έκλεισε με την πρόσκληση του Δημάρχου Δομοκού για φιλοξενία του Προέδρου στο Δομοκό.
Share on Google Plus

About Lamia Times

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός μπορεί νά αργεί αλλά....ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ !!!!!....