Ψήφισμα του Δήμου Δομοκού για τη μεταφορά βαρών από τη λειτουργία των υγειονομικών μονάδων στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έκδοση Ψηφίσματος σχετικά με τη Νομοθετική Πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για μεταφορά βαρών από τη λειτουργία των υγειονομικών μονάδων στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση
(Εκδόθηκε με την 2/17/2016 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού)

ΨΗΦΙΣΜΑ
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να καταγγείλουμε την τροπολογία υπογραμμίζοντας πως οι Δήμοι είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με τέτοιες επικίνδυνες εξελίξεις που αφορούν την Υγεία του λαού.

Διεκδικούμε πλήρη κρατική χρηματοδότηση, κάλυψη όλων των κενών θέσεων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανάπτυξη μονάδων Υγείας σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανοίξει ο δρόμος για την παραπέρα εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της Υγείας και της Πρόνοιας.

Share on Google Plus

About Lamia Times

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...ΨΗΦΙΣΜΑ

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να καταγγείλουμε την τροπολογία υπογραμμίζοντας πως οι Δήμοι είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με τέτοιες επικίνδυνες εξελίξεις που αφορούν την Υγεία του λαού.Από ότι βλέπω μερικοί έχουν αποθρασυνθεί ..και προσπαθούν να μας πείσουν οτι ενδιαφέρονται για την υγεια μας ...μάλλον θα ανοίξω τον φάκελο Νο2 του Δήμου Δομοκού ......

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ δημότη....

ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται

– Γιατρέ μου, τα ματάκια μου… Πονάν πολύ και πού να δω η δύστυχη!

Η κακομοίρα η γιαγιούλα έταξε σ΄ έναν γιατρό όλη της την περιουσία, αρκεί να γιάτρευε τα πονεμένα μάτια της.
– Έχε υπομονή, κάθε μέρα θα έρχομαι και θα σου βάζω αυτό το θαυματουργό φάρμακο στα μάτια. Αλλά εσύ πρέπει να τα κρατάς κλειστά όση ώρα σου πω, για να δράσει το φάρμακο και να σε κάνει καλά.
Η γιαγιούλα περίμενε τη γιατρειά της αλλά ο γιατρός κάθε μέρα, την ώρα που της έβαζε φάρμακο στα μάτια και κείνη τα είχε κλειστά, της έκλεβε λίγα- λίγα τα πράγματά της. Κι έτσι δεν της απόμεινε τίποτα στο σπίτι. Βέβαια, όταν τελείωσε η θεραπεία ο κλέφτης γιατρός της ζήτησε την πληρωμή του.
– Δεν θα πάρεις από μένα ούτε λεπτό, είπε η γιαγιούλα με αγανάκτηση.
Ο γιατρός μας όμως την πήγε στα δικαστήρια. Κι ο δικαστής κάλεσε τη γιαγιά να εξηγήσει τη συμπεριφορά της.
– Υποσχέθηκα πράγματι να τον πληρώσω μ΄ ό,τι έχω και δεν έχω, αν μου γιάτρευε τα μάτια. Μα τώρα τα μάτια μου είναι χειρότερα από πριν, αφού πριν έβλεπα τα πράγματα που είχα στο σπίτι μου, ενώ τώρα δεν βλέπω πια κανένα από τα πράγματά μου.
Κι ο δικαστής βέβαια κατάλαβε ποιος είναι ψεύτης και κλέφτης. Γιατί είναι γνωστό, πως ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.