Εξιχνιάσθηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων στη Λαμία

Εξιχνιάσθηκαν πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων στη Λαμία
Για τις περιπτώσεις αυτές, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών
Τρία από τα ανωτέρω κλεμμένα δίκυκλα εντοπίστηκαν πλησίον της οικίας ενός εκ των κατηγορουμένων και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους
Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, από διάφορες περιοχές της Λαμίας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 29, 35 και 16 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, έπειτα από ενδελεχή διερεύνηση υποθέσεων κλοπών και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, τρία κλεμμένα δίκυκλα, πλησίον της οικίας του 29χρονου.
Τα ανωτέρω κλεμμένα δίκυκλα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ προχθές (22-03-2016) το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και προσήγαγαν τον 29χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Από την μεθοδική αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε διαπράξει, το χρονικό διάστημα από 23-11-2015 έως και 13-03-2016, συνολικά πέντε (5) κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, κατόπιν παραγγελίας και για λογαριασμό του 35χρονου, ενώ μία από τις ανωτέρω κλοπές διέπραξε από κοινού με τον 16χρονο.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment