Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού ο απολογισμός της Δημοτικής αρχής για το 2015


(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF.)
Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού  η καθιερωμένη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δομοκού  με θέμα τον απολογισμό της δημοτικής αρχής για το 2015, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης. Στήν συνεδρίαση παραβρέθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Νιάνιος, Οικονόμου, Καλημέρης , Γκανίδης, Παλιογιώργος, Φράγκος, Γκούβας, Πουτουρούδης, Ντελλής, Καραμπότσης, Καρανικόλας, Καραγιάννης, Ιτούδης, Κόγιας, Καφαρατζής, Αυγέρης, η πρόδρος του πολιτιστικού οργανισμού κ Κατσακιώρη, οι Τοπική πρόεδροι και εκπρώσοποι κ Τσόγκας, Βουβαλούδη, Γκουζίνης, Μπαικούσης, Κάσκος, Γκιρλέμης, Γκιρλέμης, Σκαρμούτσος, Τσαδήμας, Γιαταγάνας, Βαιόπουλος, Καραπέτσας, Τσικερδής, Μπουρουγιάννης, Μαντάς, Κυρατζής, Χριστοδούλου. Ακόμμα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δομοκού κ Τρούμπουλος, η πρόεδρος του ΕΓΣΒ κ Μπακογιάννη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαρδαλής κ Πασπαλά, ο Πρόεδρος Συν/σμου Βαρδαλής κ Τζιώρας, Στήν συνεδρίαση παρών και ο πρώην Δήμαρχος Δομοκού Παναγιώτης Σκλατινιώτης.

ο Δήμαρχος Δομοκού μιλώντας είπε:


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/08-06-2006/ΦΕΚ114 τ.Α΄, θέτω υπόψη σας, την έκθεση πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για  το διάστημα από 1η Σεπτεμβρίου 2014 έως 31η Δεκεμβρίου 2015. Ενημερώνω ότι η αντίστοιχη ανακοίνωση για την ανοιχτή συνεδρίαση της λογοδοσίας έχει σταλεί στα Μέσα Ενημέρωσης, στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, καθώς επίσης έχει αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων των Διοικητηρίων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Η παρούσα έκθεση, περιλαμβάνει στοιχεία, που αφορούν την εφαρμογή των αποφάσεων και των μέτρων που λήφθηκαν κατά το διάστημα από 1.9.2014 έως 31.12.2015, αναφορικά με τη διοικητική οργάνωση, τα οικονομικά, το πρόγραμμα τεχνικών έργων, τα πολιτιστικά και γενικότερα όλη τη λειτουργία του δήμου.

Ο Δήμος δεν είναι απλά μία δημόσια υπηρεσία. Είναι ο μοναδικός φορέας που διευθύνει και ρυθμίζει όλες τις τοπικές υποθέσεις με στόχο την προστασία, την ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των συμφερόντων και της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας.

Βρίσκεται καθημερινά δίπλα στο δημότη, ακούει τη φωνή του και προσπαθεί να δώσει λύση στα προβλήματά του.

Σχεδιάζει και αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες των δημοτών και πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που του έχουν εκχωρηθεί.

Οι σημερινοί Καλλικρατικοί Δήμοι καλούνται να ασκήσουν 264 αρμοδιότητες, 177 περισσότερες από εκείνες των Καποδιστριακών Δήμων, με πολύ λιγότερο προσωπικό και μειωμένους πόρους.

Η Δημοτική Αρχή στους 16 πρώτους μήνες της θητείας της (από 1.9.2014 έως 31.12.2015) επιτέλεσε έργο το οποίο επικεντρώθηκε

·         στην αύξηση των εσόδων και την περικοπή των δαπανών

·         την καθημερινότητα του δημότη

·         την κοινωνική συνοχή

·         την προοπτική ανάπτυξης για τον τόπο

μέσα από την ιεράρχηση  των προτεραιοτήτων, και τον προσεκτικό σχεδιασμό.

Για την παρουσίαση του Απολογισμού των Πεπραγμένων έχει επιλεγεί η συνοπτική και ουσιαστική καταγραφή του έργου που παράχθηκε, απαλλαγμένη από περιττές αναφορές.


Έχοντας ως στόχο την  απευθείας συνομιλία με το Δημότη το κείμενο αυτόνα αποτελέσει τη βάση αλλά και την αφετηρία, για τη συνομιλία αυτή.


Από τις πλέον σημαντικές ενέργειες του Γραφείο Δημάρχου ήταν η οργάνωση της επικοινωνίαςτης Δημοτικής Αρχής, αλλά και των υπηρεσιών του Δήμου  με τους δημότες και τους επισκέπτες καθώς και η τόνωση της εξωστρέφειας του Δήμου, μέσα από αξιόλογη και αξιόπιστη προβολή.

Η οργάνωση και η προβολή εορτών και εκδηλώσεων σε συνεργασία με άλλους φορείς ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας (Σχετ. η αριθμ 223/2014 απ. ΔΣ)



Συμμετοχή στην Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού Let’sDoit- (Η αριθμ 80/2015 απ. ΔΣ)


Βραβεία Αειφόρου Σχολείου έτους 2015 (Η αριθμ 81/2015 απ. ΔΣ)



Διοργάνωση εκδήλωσης - Βράβευσης του  Δρ. Παπαζάχου Βασιλείου, Ομότιμου  Καθηγητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για την προσφορά του στον άνθρωπο, την επιστήμη και την κοινωνία (Η αριθμ 87/2015 απ. ΔΣ)


Συμμετοχή  στο Πρόγραμμα Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας & Θρησκευμάτων με θεματικές ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, διαλέξεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις. (Η αριθμ 104/2015 απ. ΔΣ)


Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων που αφορούν το θερινό ηλιοστάσιο και στη συμμετοχή του Δήμου στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. (Η αριθμ 139/2015 απ. ΔΣ)


Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη (Σχετ Η αριθμ 5/2015 απόφαση - εισήγηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Δομοκού) (Η αριθμ 279/2015 απ. ΔΣ)


Έγκριση συμμετοχής στην έκθεση "Philoxenia 2015" υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Διάθεση πίστωσης ( Η αριθμ 211/2015 Απ. Δ.Σ.)


Ενέργειες

·         'Έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου και χάρτη του Δήμου Δομοκού για την ανάδειξη του Πολιτιστικού Αποθέματος του Δήμου Δομοκού, και τη χρήση αυτών σε εκθέσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό,( Η αριθμ 238/2015 Απ. Δ.Σ.)

·         Έγκριση Δηλωτικού Σήματος Δήμου Δομοκού . Τα επιμέρους σύμβολα που απαρτίζουν το Δηλωτικό Σήμα του Δήμου είναι αντιπροσωπευτικά των χαρακτηριστικών του Δήμου: Το ειδώλιο που απεικονίζεται είναι το πλέον προβεβλημένο εύρημα της περιοχής και ιδιαίτερα γνωστό εξαιτίας των ανασκαφών στη θέση Κουτρουλού Μαγούλα της Δ.Ε. Θεσσαλιώτιδος και των σημαντικών ευρημάτων του νεολιθικού οικισμού που εντοπίστηκαν εκεί. Το κάστρο συμβολίζει τις εννέα αρχαίες καστροπόλεις που οριοθετούν το Δήμο μας τονίζοντας την ιστορία του, που υποδηλώνεται με την αρχέτυπη γραφή του ΔΔΟΜΟΚΟΥ. Το κόκκινο χρώμα της γραφής συμβολίζει την έντονη δραστηριότητα που χαρακτηρίζει το Δήμο, ενώ οι γραμμές πίσω από το ειδώλιο παραπέμπουν στον ορεινό όγκο της περιοχής. Ο κύκλος συμβολίζει τη συνοχή της πολυπολιτισμικής μας κοινωνίας, περιμετρικά του κύκλου αναγράφεται η χρονολογία σύστασης του Καλλικρατικού Δήμου Δομοκού (2010), ενώ η εξωστρέφεια δηλώνεται κυρίως με την αγγλική γραφή MunicipalityofDomokos. ((Η αριθμ 108/2015 απ. ΔΣ)


·         Καθορισμός χώρου στάθμευσης με σειρά προτεραιότητας των ΤΑΧΙ στην Δημοτική Κοινότητα Δομοκού. (Η αριθμ 108/2015 απ. ΔΣ)

·         Επικαιροποίηση του  Ειδικού Παραρτήματος Ι΄ του Παραρτήματος Ε΄  του Μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2015. (Η αριθμ 149/2015 απ. ΔΣ)

·         Ψήφιση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού. (η αριθμ 234/2014 απ. ΔΣ)

·         Ψήφισμα κατά της πολιτικής των Διοδίων (Η αριθμ 2390/2014 απ. ΔΣ)

·         Έκδοση ψηφίσματος για την παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ζητώντας την πλήρωση των θέσεων εργασίας με μόνιμο και σταθερό προσωπικό.

·         (Η αριθμ 258/2015 απ. ΔΣ)


·         Διεκδίκηση άρσης υποχρηματοδότησης που υφίσταται η Στερεά Ελλάδα λόγω ένταξής της στο στόχο 2,  από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία, έτσι ώστε να αναδειχθούν οι πτυχές του συγκεκριμένου προβλήματος, το οποίο αποτελεί ανασταλτική δύναμη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας στην οποία είμαστε ενταγμένοι. (Η αριθμ 150/2015 απ. ΔΣ)


·         Διεκδίκηση ποσού 70.000,00 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τροποποιεί τον προϋπ/σμό του Δήμου οικον. Έτους 2014 στο σκέλος των εσόδων με την αρχική εγγραφή του στον Κ.Α.  1699.0001 «Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας» (Η αριθμ 304 /2015 απ. ΔΣ)

·         Επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων (Η αριθμ73/2015 απ. ΔΣ)


·         Δράσεις για την κοινωνική ενσωμάτωση Υπηκόων Τρίτων Χωρών, Καταγραφή προβλημάτων, Συνέχιση της διδασκαλίας της Αλβανικής Γλώσσας σε παιδιά Μεταναστών στο Δήμο Δομοκού για το σχολικό έτος 2014-2015. ( Η αριθμ 222/2014 Απ. Δ.Σ.)και ( Η αριθμ 209/2015 Απ. Δ.Σ.)

·         Αναβάθμιση των κτηρίων των αγροτικών  Ιατρείωνστις τοπικές κοινότητες Μαντασίας, Βελεσιωτών και Μακρυρράχης για τη διευκόλυνση της διαμονής των Αγροτικών Ιατρών στις τοπικές κοινότητες

·         Λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Παραρτήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Νέο Μοναστήρι


·         Υλοποίηση 20 δράσεων στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής εκστρατείας υπό την Αιγίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του FutureLibrary, με τη συμμετοχή 6 εθελοντών και 31 αναγνωστών






Ενδεικτικές δράσεις βιβλιοθήκης από την Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2015


ü  Πόσο καλά ξέρω τα βιβλία της Βιβλιοθήκης;

ü  Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη....

ü  Είναι ο χάρτης του κόσμου..

ü  Είμαι μια μηχανή του χρόνου –οι αρχαίοι Αιγύπτιοι..

ü  Είναι ένας αρωματικός κήπος...

ü  Είναι μια φανταστική χώρα των ζώων...

ü  Είναι ένα καταφύγιο φανταστικών φιλών...

ü  Είναι το ατελιέ του Χουάν Μιρό...

ü  Είναι μια μηχανή του χρόνου –το μέλλον...

ü  Είναι ένα ραφείο λέξεων....

ü  Είναι πικνίκ στη χώρα των θαυμάτων....



1.      Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού

Το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Εσωτερικού Ελέγχου αποτελεί ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και είναι αρμόδιο για την υποστήριξη των οργάνων διοίκησης, των υπηρεσιών και των νομικών προσώπων του Δήμου κατά τις διαδικασίες σύνταξης, παρακολούθησης και αξιολόγησης των περιοδικών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων και των Ετησίων Προγραμμάτων Δράσης.


Ανάμεσα στις πλέον σημαντικές ενέργειες του τμήματος περιλαμβάνονται:

Η σύνταξη Στρατηγικού Σχεδιασμού στο πλαίσιο σύνταξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου ετών 2014-2019 (Η αριθμ 92/2015 απ. ΔΣ)

Η κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Δομοκού 2014-2019 (Η αριθμ 183/2015 απ. ΔΣ)

Οι ενέργειες για την συμμετοχή στην ΕΟΕΣ Αμφικτιονίαμε κύριο στόχο την ανάπτυξη περιβάλλοντος  αειφόρου ανάπτυξης, καθώς και τη διευκόλυνση και την προαγωγή της διασυνοριακής, διακρατικής ή/και διαπεριφερειακής συνεργασίας την υλοποίηση προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε), μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ή/και τουΤαμείου Συνοχής  και την  υλοποίηση δράσεων εδαφικής συνεργασίας μεταξύ των μελών της με ή χωρίς την οικονομική συνεισφορά της Ε.Ε. ( Η αριθμ 237/2015 Απ. Δ.Σ.)

Οι ενέργειες για την συμμετοχή στο Δίκτυο Λιμνών με στόχος την  αξιοποίηση προγραμμάτων και την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας στο διεθνή, κυρίως ευρωπαϊκό χώρο, με παράλληλη συμμετοχή- εκπροσώπηση του ¨Δικτύου¨ σε διεθνείς οργανισμούς και ¨fora¨ καθώς και την ανταλλαγή εμπειριών. Η ύπαρξη λιμνών στα όρια του Δήμου μας είναι σημαντική έως και καθοριστική για την οικονομική ανάπτυξη του, γι’ αυτό και η προτεραιότητα που θα πρέπει να δίνεται στην διαχείριση του νερού είναι αναμφισβήτητα σημαντική. ( Η αριθμ 234/2015 Απ. Δ.Σ.)


2.      Υπηρεσίες Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

Άσκησε την  εποπτεία των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.), μερίμνησε  για την  χορήγηση βεβαιώσεων ( λαϊκές αγορές, εκτίμηση ζημιών κ.λ.π.), και για ανακύψαντα προβλήματα με τα αδέσποτα ζώα

Έχει μεριμνήσει για τη χορήγηση επαγγελματικών και παραγωγικών αδειών, την συγκρότηση Επιτροπών για τον έλεγχο των πωλητών, παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών, την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας για τη χορήγηση αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων.

Διεκπεραίωσε τη διαδικασία έκδοσηςαδειών παραγωγών που διαθέτουν τα αγροτικά τους προϊόντα τους σε λαϊκές αγορές, μερίμνησε για την ίδρυση και λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με το άρθρο 80 του ΚΔΚ. και την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου



3.      Υπηρεσίες Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής

Επιχειρήθηκε η βελτίωση  του επίπεδου καθαριότητας στο σύνολο του Δήμου και των διαδικασιών ανακύκλωσης συσκευασιών και απορριμμάτων και η μέριμνα της πολιτικής προστασίας.

Από τις σημαντικότερες ενέργειες είναι η έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού Δομοκού ( Η αριθμ58/2015 Απ. Δ.Σ.)


4.      Υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού

·         «Έγκριση υλοποίησης από το Δήμο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας μέσω της συμμετοχής στην Κοινωνική Σύμπραξη με επικεφαλή εταίρο το Δήμο Λαμιέων» ( Η αριθμ 143/2015 Απ. Δ.Σ.)


·         Συγκρότηση Επιτροπής Ισότητας Φύλων (Η αριθμ8/2015 απ. ΔΣ)



Α. Βοήθεια στο σπίτι

Εξυπηρετεί σε σταθερή βάση 150 ωφελούμενους σε όλο το Δήμο. Ο Δήμος στηρίζει τη δομή παρέχοντας υλικοτεχνική υποστήριξη όπου απαιτείται

5.      Υπηρεσίες Υποστήριξης

6.1     Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών

Το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών είναι αρμόδιο για την τήρηση διαδικασιών και αρχείων που αφορούν στη δημοτική κατάσταση και την Καταγραφή των ληξιαρχικών γεγονότων στην περιοχή του Δήμου και για τον σχεδιασμό και τον συντονισμό εφαρμογής των πολιτικών, συστημάτων και διαδικασιών που αποσκοπούν στην ορθολογική διοίκηση / διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου.

Παράλληλα το Τμήμα είναι αρμόδιο για την γραμματειακή υποστήριξη των πολιτικών οργάνων του Δήμου, τη λειτουργία του κεντρικού πρωτοκόλλου και την παροχή γενικών υπηρεσιών διοικητικής υποστήριξης προς τις δημοτικές υπηρεσίες.Υποστηρίζει με την ορθολογική αξιοποίηση του προσωπικού, τη λειτουργία και το έργο όλων των Πολιτικών Οργάνων του Δήμου.

Πραγματοποίησε μεταξύ άλλων
Έτος 2014 από 1.9.2014 έως 31.12.2014
Αριθμός Αποφάσεων
Δημοτικό Συμβούλιο
123
Οικονομική Επιτροπή

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
12
Εκτελεστική Επιτροπή

Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης
1
Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας
1
Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών
2

Έτος 2015

Αριθμός Αποφάσεων
Δημοτικό Συμβούλιο
332
Οικονομική Επιτροπή

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Εκτελεστική Επιτροπή
24
Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης
3
Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας
3
Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών
4

Επιπλέον πραγματοποίησε

·         Τις δημαιρεσίες

·         Τις συνεδριάσεις των Συμβουλίων της Δημοτικής Κοινότητας και των Τοπικών Κοινοτήτων

·         Τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015

·         Το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015

·         Τις Βουλευτικές Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015


Διεκπεραίωσε πολιτικούς Γάμους,μεταδημοτεύσεις, Πολιτογραφήσεις, αναθεωρήσεις εκλογικών καταλόγων , την έκδοση αποφάσεων , διαβιβάσεις εγγράφων , έλεγχο πιστοποιητικών των υπαλλήλων , πρωτοκόλληση εγγράφων, αποστολή και παραλαβή εγγράφων, καταχώρηση αιτημάτων δημοτών, προσλήψεις εποχικού προσωπικού και προσλήψεις δίμηνης, πεντάμηνης και οκτάμηνης διάρκειας.


6.2     Αυτοτελές Τμήμα ΚΕΠ

Το Τμήμα ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) με το Κεντρικό Γραφείο στο Δομοκό και τα αποκεντρωμένα Γραφεία στις Δημοτικές Ενότητες παρείχαν  διοικητικές πληροφορίες  και διεκπεραίωσαν υποθέσεις πολιτών από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της τελικής πράξης, όπως περιγράφονται παρακάτω

Το ΚΕΠ Δομοκού διεκπεραίωσε 3.542 αιτήματα Δημοτών

Το ΚΕΠ Θεσσαλιώτιδος διεκπεραίωσε 2.890 αιτήματα Δημοτών

Το ΚΕΠ Ξυνιάδας διεκπεραίωσε 2540  αιτήματα Δημοτών


6.3     Αυτοτελές Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών

Το Τμήμα είναι αρμόδιο για την αποτελεσματική τήρηση των οικονομικών προγραμμάτων λειτουργίας του Δήμου, τη σωστή απεικόνιση των οικονομικών πράξεων και τη διαχείριση των εσόδων και δαπανών του, καθώς και τη διασφάλιση και αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και την αποτελεσματική διενέργεια όλων των νόμιμων διαδικασιών που απαιτούνται για την προμήθεια υλικών, εξοπλισμού και υπηρεσιών του Δήμου.

Ανάμεσα στις κυριότερες ενέργειες κατά την εν λόγω περίοδο είναι:

·         Έγκριση ταμειακού απολογισμού εσόδων - δαπανών οικονομικού  έτους 2014 Δήμου Δομοκού (Η αριθμ200/2015 απ. ΔΣ)

·         Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης περιόδου από 1-1-2014 έως 31-12-2014 (Η αριθμ 201/2015 απ. ΔΣ)

·         Η Αναπροσαρμογή Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού (Η αριθμ 138/2015 απ. ΔΣ)

·         Ψήφιση Προϋπολογισμού Εσόδων - Δαπανών του Δήμου Δομοκού, έτους 2016 (Η αριθμ255/2015 απ. ΔΣ)

·         Ψήφιση Προϋπολογισμού Εσόδων - Δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού  Δήμου Δομοκού, έτους 2016 (Η αριθμ 256/2015 απ. ΔΣ)

·         Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Δομοκού (Ο.Π.Δ.) έτους 2016 (Η αριθμ 257/2015 απ. ΔΣ)

·         Κινητοποίηση μηχανισμών είσπραξης των οφειλών υδροδότησης

·         Εκμισθώσεις ακινήτων του Δήμου , αγροτεμάχια και καταστήματα οποία ήταν στο σύνολό τους μισθωμένα  την 31.12.2015 ή βρισκόταν σε διαδικασία δημοπράτησης εκτός από το αγρόκτημα στην Τ.Κ. Κορομηλιάς και το Τουριστικό Περίπτερο Ξυνιάδας για τα οποία η διαδικασία δημοπρασίας απέβη άγονη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ που αφορούν την οικονομική δραστηριότητα του Αυτοτελούς  Τμήματος οικονομικών Υπηρεσιών
ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ – ΕΡΓΑ 2014


418.199,59
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ 2014
116.753,98
ΔΙΑΦΟΡΑ
5.167,84
ΣΥΝΟΛΟ
540.121,41



ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΡΓΑ 2015
1.566.594.04
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ 2015
529.151,10
ΔΙΑΦΟΡΑ
5177,21
ΣΥΝΟΛΟ
2.100.922,35


ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2015
2.641.043,7



6.4     Αυτοτελές Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών

Το Αυτοτελές Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών προέβη στη σύνταξη μελετών και την εκτέλεση, και συντήρηση τεχνικών έργου του Δήμου (Παράρτημα 2), με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής απόψεως πραγματοποίησης τους.

Σημαντική Ενέργεια του τμήματος η αποστολή Δικαιολογητικών στον ΕΟΤ για την αναγνώριση των ιαματικών Πηγών Δρανίστας – Καΐτσας, Ιαματικών Πηγών Εκκάρας και Ιαματικών πηγών Γερακλίου


6.      Αθλητικός και Πολιτιστικός Πολιτισμός Δήμου Δομοκού

1. Πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις ανάμεσα στις οποίες:

1.1.2015Καμήλες και Ντιβιντζίδες στην τοπ. κοινότητα Νέου Μοναστηρίου

20.2.2015 Έναρξη Αποκριάτικων εκδηλώσεων

22.2.2015 Παρέλαση Καρναβαλιστών και αρμάτων στην Δημοτική Κοινότητα Δομοκού

22.2.2015 Παρέλαση Καρναβαλιστών και αρμάτων στην Τοπική Κοινότητα  Ομβριακής

27.6.2015 Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Τοπική Κοινότητα Βουζίου

27.6.2015Εκδήλωση με αφορμή το τοπικό έθιμο «Κουρμπάνι» στην Τοπική Κοινότητα  Νέου  Μοναστηρίου

5.7.2015 Μουσική Εκδήλωση στην τοπική Κοινότητα ΟμβριακήςΑφιέρωμα στο Γρηγόρη Μπιθικώτση

26.7.2015 Μουσική εκδήλωση στην Δημοτική Κοινότητα Δομοκού με το Βαγγέλη Κονιτόπουλο

29.8.2015 Εκδήλωση στο Κάστρο της Αρχαίας Πρόερνας για την Πανσέληνο του Καλοκαιριού με τον Παντελή Θαλασσινό

13.12.2015 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη δημοτική Κοινότητα Δομοκού

24.12.2015 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην τοπική Κοινότητα Ομβριακής

26.12. 2015 Έθιμο της Γουρνοχαράς στο Νέο Μοναστήρι

28.12. Θεατρική Παράσταση στη Δημοτική Κοινότητα Δομοκού «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας»

2. Συντήρηση γηπέδων

3. Παροχή τραπεζοκαθισμάτων για εκδηλώσεις σε όλους τους συλλόγους


7.      Ενιαία Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Δομοκού& Ενιαία Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Δομοκού


·         Οργάνωση εύρυθμης λειτουργίας

·         Εξορθολογισμός δαπανών με σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από τις συμβάσεις και τις προμήθειες

·         Προβαίνοντας σε απαραίτητες  ενέργειες και αποστολή στοιχείων προς το Υπουργείο Εσωτερικών αυξήθηκε η ετήσια επιχορήγηση κατά 7.000€ ετησίως με αποτέλεσμα η καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών και κυρίως αυτή της θέρμανσης


8.      Διαδημοτική Επιχείρηση Ιαματικών Λουτρών  Δρανίστας – Καΐτσας

Συνεργασία με το ΣΔΙΠΕ  για την εκπόνηση ερευνητικού Προγράμματος με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Αποστολή Δικαιολογητικών στον ΕΟΤ για την αναγνώριση των Ιαματικών Πηγών Δρανίστας – Καΐτσας


ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


Έργα που έχουν υποβληθεί σε διάφορες προσκλήσεις των διαφόρων χρηματοδοτικών προγραμμάτων από 01-09-2014 εως 31-12-2015



Ήδη έχουμε υποβάλλει προς ένταξη  στο πρόγραμμα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» στο μέτρο 321 τα εξής έργα:

-          Βελτίωση αγροτικού δρόμου από ΤΚ Βαρδαλή έως Ε.Γ.Σ. προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€

-          Βελτίωση αγροτικού δρόμου από ΤΚ Γαβρακίων έως ιδιοκτησία Σπέντζου προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€

-          Βελτίωση αγροτικού αγροτικού οδικού δικτύου σε κτηματικές περιοχές της Δ.Ε. Δομοκού προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€

-          Βελτίωση δρόμου Τ.Κ. Γερακλίου – Βούζι, Τ.Κ. Λέυκας - Πολυδένδρι προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€

-          Βελτίωση υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας ΤΚ Ομβριακής προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€

-          Βελτίωση αγροτικών δρόμων Τ.Κ. Ν. Μοναστηρίου και Τ.Κ. Σοφιάδας προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€

Συνολικού προϋπολογισμού 3.690.000,00€ και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη τους.

Έχουμε υποβάλλει προς ένταξη  στο πρόγραμμα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» στο μέτρο 322 τα εξής έργα

-          Δασοτεχνικά έργα αντιπυρικής προστασίας, ανάδειξη και αναβάθμιση στο Αλσύλλιο στη θέση «ΚΑΣΤΡΟ» Τ.Κ. Νέο Μοναστηρίου προϋπολογισμού μελέτης 424.350,00€

-          Ανάπλαση πλατειών Τ.Κ. Φιλιαδώνας, Εκκάρας, Βελεσιωτών προϋπολογισμού μελέτης 270.000,01€

-          Ανάπλαση υφιστάμενων παιδικών χαρών Δήμου Δομοκού (Τ.Κ. Δομοκού, ΤΚ Ομβριακής, ΤΚ Ν. Μοναστηρίου) προϋπολογισμού μελέτης 650.000,00€

-          Ανάπλαση υφιστάμενων παιδικών χαρών Δήμου Δομοκού (ΤΚ ΣΟΦΙΑΔΑΣ, ΤΚ ΕΚΚΑΡΑΣ, ΤΚ ΠΕΤΡΩΤΟΥ, ΤΚ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ, ΤΚ ΦΙΛΙΑΔΩΝΑΣ, ΤΚ ΞΥΝΙΑΔΑΣ, ΤΚ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ) προϋπολογισμού μελέτης 720.000,00€

Συνολικού προϋπολογισμού 2.064.350,01€ και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη τους.


Από τις παραπάνω υποβαλλόμενες πράξεις εντάχτηκαν και υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα κάτωθι:

-          Βελτίωση αγροτικού δρόμου από ΤΚ Βαρδαλή έως Ε.Γ.Σ. προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€, Προϋπολογισμός σύμβασης 531.348,11€ με ΦΠΑ (έκπτωση 13%).

-          Βελτίωση αγροτικού δρόμου από ΤΚ Γαβρακίων έως ιδιοκτησία Σπέντζου προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€, Προϋπολογισμός σύμβασης 530.075,81€ με ΦΠΑ(έκπτωση 14%).


Επίσης έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις των παρακάτω έργων τα οποία είχαν υποβληθεί σε προγενέστερες προσκλήσεις της 01-09-2014:

-          «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΚ ΣΟΦΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ» προϋπολογισμού μελέτης 615.000,00€, Προϋπολογισμός σύμβασης 241.823,74€με ΦΠΑ(έκπτωση 60,71%).

-          «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΟΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ Ν. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ» προϋπολογισμού μελέτης 610.000,00€, Προϋπολογισμός σύμβασης 299.582,81€με ΦΠΑ(έκπτωση 51,12%).


ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ  ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ 01-09-2014 ΕΩΣ 31-12-2014


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΚ ΑΓΡΑΠΙΔΙΑΣ            έναντι του ποσού των 7.188,74 € με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ  ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΕΤΡΩΤΟΥ                    , έναντι του ποσού των    5.499,56€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΧΑΡΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ Δ.Ε. ΔΟΜΟΚΟΥ    έναντι του ποσού των 7.167,21€ με ΦΠΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΚ ΜΑΚΡΟΛΙΒΑΔΟΥ                              έναντι του ποσού των 7.197,71€ με ΦΠΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΕ ΔΟΜΟΚΟΥ                        έναντι του ποσού των 6.975,33€ με ΦΠΑ

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΠΣ ΕΩΣ ΚΑΝΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΚ ΒΕΛΕΣΙΩΤΩΝ έναντι του ποσού των 11.967,52€ με ΦΠΑ

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΌ ΣΙΔ. ΓΡΑΜΜΗ ΕΩΣ ΟΙΚΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΤΚ ΘΑΥΜΑΚΟΥ            έναντι του ποσού των 7.189,97€ με ΦΠΑ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΚ ΞΥΝΙΑΔΑΣέναντι του ποσού των 6.919,98€ με ΦΠΑ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΣΤΡΟ Δ.Κ. ΔΟΜΟΚΟΥ (ΙΔΙΟΚ. ΦΡΑΓΚΟΥ – ΜΠΟΥΡΓΑΝΟΥ)                               έναντι του ποσού των 4.977,20€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗΣ       έναντι του ποσού των 2.994,13€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΧΑΡΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣέναντι του ποσού των 6.950,85€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΑΣΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ ΤΣΑΚΑΤΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΖΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Τ.Κ. ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ          έναντι του ποσού των 6.990,71€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΑΡΑΣ ΣΤΗ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥέναντι του ποσού των 2.890,19€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΕΣΧΑΡΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΔΕ ΞΥΝΙΑΔΑΣ                        έναντι του ποσού των 7.167,21€ με ΦΠΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ  ΕΤΟΥΣ 2014 ,έναντι του ποσού των 11.990,72€ με ΦΠΑ

ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΗ – ΥΔΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΚ ΣΟΦΙΑΔΑΣ έναντι του ποσού των 4.926,50€ με ΦΠΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΟΛΙΝΕΣ – ΡΑΧΗ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,έναντι του ποσού των 9.997,90€ με ΦΠΑ

ΣΥΝΟΛΟ 114.491,43€



ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ  ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ 01-01-2015 ΕΩΣ 31-12-2015


ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΚ ΔΟΜΟΚΟΥέναντι του ποσού των 17.000,00€ με ΦΠΑ.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015                       έναντι του ποσού των  12.562,17€ με ΦΠΑ

KATAΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΤΟΣ ΖΟΕ ΚΟΜΒΟΣ ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΤΣΗ,έναντι του ποσού των 6.907,68€ με ΦΠΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΕΩΣ ΟΙΚΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΚ ΔΟΜΟΚΟΥ,έναντι του ποσού των 7.195,50€ με ΦΠΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΚ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥέναντι του ποσού των 11.985,06€ με ΦΠΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΚΑΡΑΣ,. έναντι του ποσού των 5.993,10€ με ΦΠΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΚ ΜΕΛΙΤΑΙΑΣ,έναντι του ποσού των 11.994,89€ με ΦΠΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΤΡΩΝ ΤΚ ΠΕΤΡΩΤΟΥ,έναντι του ποσού των 7.999,54€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΑΣΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΑΛΑΜΑ,έναντι του ποσού των 11.992,13€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΑΣΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ,έναντι του ποσού των 11.997,65€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗ ΤΚ ΜΑΝΤΑΣΙΑΣ,έναντι του ποσού των 4.982,73€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΩΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΚ Ν. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,έναντι του ποσού των 11.988,59€ με ΦΠΑ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΤΚ Ν. ΜΑΚΡΙΣΗΣ,έναντι του ποσού των 7.199,19€ με ΦΠΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ.,   έναντι του ποσού των 5.477,44€  με ΦΠΑ.

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥέναντι του ποσού των  5.477,44€.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ Τ.Κ. ΣΟΦΙΑΔΑΣ – ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΕΤΡΙΛΙΩΝ                                    έναντι του ποσού των  5.477,44€.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΟΡΥΞΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΕΤΡΩΤΟΥ           έναντι του ποσού των  6.000,00€.

ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΟΡΥΞΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΕΤΡΩΤΟΥέναντι του ποσού των  6.000,00€.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ – ΤΣΕΡΝΗΣ ΒΕΛΕΣΙΩΤΕΣ      έναντι του ποσού των  8.000,00€.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ – ΘΑΥΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΜΑΝΤΑΣΙΑΣέναντι του ποσού των  8.000,00€.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ – ΤΣΕΡΝΗΣ, ΒΕΛΕΣΙΩΤΕΣέναντι του ποσού των  10.000,00€.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ.,   έναντι του ποσού των 15.000,00€.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ – ΘΑΥΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΜΑΝΤΑΣΙΑΣ έναντι του ποσού των 10.000,00€.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ.,   έναντι του ποσού των 16.000,00€.

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΤΚ ΚΑΡΥΩΝ           έναντι του ποσού των 11.996,37€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΚ ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗΣ,έναντι του ποσού των 11.996,02€ με ΦΠΑ

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΛΙΚΩΝ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ,έναντι του ποσού των 7.188,74€ με ΦΠΑ

ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΚ ΑΧΛΑΔΙΑΣ,έναντι του ποσού των 11.987,04€ με ΦΠΑ

ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΑΚΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΜΠΟΣ ΤΚ ΓΕΡΑΚΛΙΟΥ,έναντι του ποσού των 7.170,35€ με ΦΠΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΚ ΠΕΤΡΩΤΟΥ,έναντι του ποσού των 6.993,78€ με ΦΠΑ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΚΑΛΑΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΣΟΓΚΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΕΩΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΟΜΟΚΟΥ,έναντι του ποσού των 4.993,80€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ   ΣΤΗΝ ΤΚ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ,έναντι του ποσού των 11.973,74€ με ΦΠΑ

ANTIΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΑΡΩΝ  ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΚ  ΦΙΛΙΑΔΩΝΑΣ,έναντι του ποσού των 6.995,01€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΑ ΤΚ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ,έναντι του ποσού των 6.998,76€ με ΦΠΑ

ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΑΧΛΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΚ ΓΕΡΑΚΛΙΟΥ,έναντι του ποσού των 7.199,81€ με ΦΠΑ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥΡΙΕΣ ΤΚ ΑΓΡΑΠΙΔΙΑΣ,έναντι του ποσού των 9.997,40€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΑΣΠΕΔΟΡΕΙΘΡΩΝ Τ.Κ. ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ,έναντι του ποσού των 6.994,21€ με ΦΠΑ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΣΙΔΗΡΟΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ Ν. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, έναντι του ποσού των 12.596,83€ με ΦΠΑ

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ,έναντι του ποσού των 10.998,59€ με ΦΠΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΚ Ν. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,έναντι του ποσού των 11.985,06€ με ΦΠΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΚ ΠΑΛΑΜΑ, έναντι του ποσού των 11.994,96€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΚ ΒΕΛΕΣΙΩΤΕΣ,έναντι του ποσού των 4.956,90€ με ΦΠΑ

ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ,έναντι του ποσού των 6.994,40€ με ΦΠΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΕ ΞΥΝΙΑΔΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015,έναντι του ποσού των 12.129,34€ με ΦΠΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΚ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,έναντι του ποσού των 6.977,18€ με ΦΠΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Δ.Ε. ΞΥΝΙΑΔΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ ,έναντι του ποσού των 7.985,14€ με ΦΠΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015,έναντι του ποσού των 12.178,14€ με ΦΠΑ

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,έναντι του ποσού των 11.979,12€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΧΑΡΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΔΕ ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015,έναντι του ποσού των 6.985,66€ με ΦΠΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΧΑΡΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΔΕ ΞΥΝΙΑΔΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015,. έναντι του ποσού των 6.998,45€ με ΦΠΑ


ΣΥΝΟΛΟ 462.494,30€

http://www.neomonastiri.net
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά/και τα σκατά λιβάνι/οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι/κι οι κλέφτες καπετάνιοι»

Ανώνυμος είπε...


Γεώργιος Σουρής ( 1853-1919 , Έλληνας σατιρικός ποιητής)
Ένας από τους μεγαλύτερους σατιρικούς συγγραφείς της νεώτερης Ελλάδας. χαρακτηρίστηκε και ως «ο σύγχρονος Αριστοφάνης».
Από τις 2 Απρίλη 1883 και για 36 συνεχή χρόνια, έγραφε μόνος του κάθε βδομάδα την τετρασέλιδη εφημερίδα του "Ο Ρωμηός"
Το 1932 στήθηκε η προτομή του στον κήπο του Ζαππείου.


Ποιός είδε κράτος λιγοστό
σ’ όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά’χει επτά Πρωθυπουργούς,

ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Νά ’χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,
κλέφτες χωρίς μια πήχυ γη και κλέφτες με παλάτια,

ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί
ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.

Όλα σ’αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού
συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυό φορώντας τα πόδια που 'χει
στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.

Δυστυχία σου, Ελλάς,
με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;


Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος
κι απ’ τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος.

Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε.