1 χρυσό και 3 αργυρά μετάλλια κατέκτησε ο νεφροπαθής Σπυρίδων Ζγαντζούρης από το Νεοχώρι Δομοκού σε πανελλαδικούς αγώνες!!!!!

1 ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ 3 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΖΓΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!
Με 4 μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε στη Λαμία ο Σπυρίδων Ζγαντζούρης ,μετά τους 28ους Πανελλήνιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων και Αιμοκαθαρόμενων ,που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο των Σπάτων στην Αττική.Ο 42 χρονος Φθιώτης Πανελληνιονίκης Νεφροπαθής ,που έλκει την καταγωγή του από το Νεοχώρι Δομοκού και υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση στην ΑΕΠ Κλινική Λαμίας ,κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα και τρία ακόμη αργυρά μετάλλια στα 100μ.,200μ.και στα 3000μ. Βάδην! Όπως τόνισε ο ίδιος μετα το τέλος των αγώνων,σημασία δεν έχουν και τόσο τα μετάλλια ,όσο το μήνυμα που περνούν αυτοί οι αγώνες σε όλη την Ελλάδα για τη ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ.Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αν κάποιος από εμας δυστυχώς πεθάνει,και είναι δωρητής Οργάνων ,θα σώσει ακόμη 8 άλλους συνανθρώπους του!!!!..



Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment