Με «γεμάτες βαλίτσες» επέστρεψε από το Βόλο ο «Μέγας Αλέξανδρος» - Τρεις συμμετοχές από το Δομοκό

Με «γεμάτες βαλίτσες» επέστρεψε από το Βόλο ο «Μέγας Αλέξανδρος»
Φορτωμένοι μετάλλια επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Κύπελλο Knock Down Shidokan με τη συμμετοχή και Kyokusinkai Karate, οι αθλητές του ΑΣ «Μέγας Αλέξανδρος». 
Στους αγώνες KATA/KUMITE που ήταν υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ. και συμμετείχαν ηλικίες από 7 ετών και πάνω, οι αθλητές από τις σχολές στη Λαμία και το Δομοκό, κατέκτησαν συνολικά 12 πρώτες, πέντε δεύτερες και έξι τρίτες θέσεις επί συνόλου 23 αθλητών.
Ειδικότερα πρώτευσαν οι Υφαντής Βασίλης, Γκούρλιας Παναγιώτης, Καψάλης Ιωάννης, Κακάβας Νικόλαος, Κακάβα Λουΐζα, Ντούμα Παναγιώτα, Ψαρράς Ιωάννης (Dojo Λαμίας), Πέτσας Θάνος, Τσιούμα Κατερίνα, Χαλβαντζής Μπάμπης, Γκούβας Παναγιώτης, και Αγκρά Χριστίνα (Dojo Δομοκού), δεύτερη θέση κατέλαβαν οι, Κολιάτος Σεραφείμ, Λάμπρου Κων/νος (Λαμία), Τσιούμας Γιώργος, Τερτίγκα Ελισάβετ, Μακαρέ Δωροθέα (Δομοκός) και τρίτη οι, Καραγιάννης Ιορδάνης, Χρηστάκος Άγγελος, Χρηστάκος Αλέξανδρος, Σαβερίου Κατερίνα, Σερπάνος Ιωάννης (Λαμία) και Ευαγγελόπουλος Γιάννης (Δομοκός). 
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο προπονητής Βασίλης Κατρούλης και οι εκπαιδευτές των τμημάτων των σχολών της Λαμίας, Δήμητρα Κατρούλη και Αποστόλης Ξυνοτρούλας και του Δομοκού, Βαγγέλης Κοροκύθας.
Share on Google Plus

About Lamia Times

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment