Απεργούν από Τετάρτη οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Δομοκού

Διαβάστε τι αναφέρουν στην ανακοίνωση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις που αρχίζουν από σήμερα οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι των φυλακών Δομοκού   αναφορικά για τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό φύλαξης αλλά και ότι λειτουργούν χωρίς γιατρό και ψυχολόγο.
«Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση μας αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενη για την τραγική έλλειψη φυλακτικού προσωπικού, σε συνδυασμό με τις αθρόες μεταγωγές νεοεισερχομένων κρατουμένων. Το υπάρχον αποδεκατισμένο προσωπικό με δυσκολία εκτελεί τις καθημερινές και μηνιαίες υπηρεσίες, του οφείλονται κανονικές άδειες του 2014, καθώς και χιλιάδες ρεπό. Παράλληλα δεν υπάρχει μόνιμος ιατρός στο Κατάστημα, αλλά και κοινωνική υπηρεσία και ψυχολόγος. Ειδικότερα τις ήμερες:
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016  24ωρη  απεργία
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες
Κατά την διάρκεια των απεργιακών μας κινητοποιήσεων, δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραλαβές νεοεισερχομένων κρατουμένων, ενώ όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες της φυλακής, καθώς επισκεπτήρια και μεταγωγές προς άλλα Καταστήματα, προς και από νοσοκομεία και ψυχιατρεία, θα πραγματοποιούνται κανονικά και για αυτό ορίζεται όλο το προσωπικό ως προσωπικό ασφαλείας».
ΕΝΩΣΗ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΟΜΟΚΟΥ
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment