Την ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η ΠΟΣΑΡ στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού


(ΦΩΤΟ απο την επίσκεψη των ΑΚΡΙΤΩΝ της Αλεξανδρούπολης στην Αρχαία Πρόερνα)

Την ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η ΠΟΣΑΡ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης) στο Ν Μοναστήρι στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Θεσσαλιώτιδας. 
Τήν εκδήλωση πλαισίωσαν εκτός του Διοικητικού συμβουλίου και πλήθος συλλόγων της περιοχής αλλά και της Μακεδονίας και της Θράκης. Χαρακτηριστικά υπήρξε εκδρομικό λεωφορείο και συμμετοχή απο τον Χορευτικό Σύλλογο <ΑΚΡΙΤΕΣ> της Αλεξανδρούπολης.
 Στην τελετή παραβρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΣΑΡ, πρόεδροι πολλών Συλλόγων, τα Διοικητικά συμβούλια του Επιμορφωτικού Ν Μοναστηρίου που ήταν και ο οικοδεσπότης, Ο Σύλλογος Γυναικών  Ν Μοναστηρίου, ο Δήμαρχος Δομοκού κ Δ Τζιαχρήστας, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ Καλημέρης , οι αντιδήμαρχοι κ Ιτούδης και κ Καραμπότσης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ Γ Γκανίδης και κ Κόγιας, η πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου κ Βουβαλούδη και ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλιώτιδας κ Δ Γκανίδης.
 Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην αρχαία Πρόερνα απο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού και μετά την τελετή της βασιλόπιτας και την ανταλλαγή δώρων ακολούθησε Μοναστηριώτικο γλέντι!!!











Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment