Χαλκίδα: Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε ελέγχους για ναρκωτικά


Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη προχθές το μεσημέρι ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Στη δεύτερη περίπτωση , από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα ένας ημεδαπός και ένας υπήκοος Αλβανίας, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης.
Τέλος στη τρίτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα δύο ημεδαποί, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης .
Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment