Μηνιαία Σύναξη Εφημερίων Λαμίας και περιχώρων

Η μηνιαία Σύναξη των Εφημερίων για τις Αρχιερατικές Περιφέρειες Λαμίας, Θερμοπυλών & Ροδίτσης, Υπάτης, Λιανοκλαδίου, Στυλίδος και Πελασγίας για τον μήνα Φεβρουάριο  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στη Λαμία.

Στο πρώτο μέρος ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε το θέμα: «Το ήθος του παπά του χωριού». Ακολούθησε ευρεία συζήτηση επί των λεχθέντων και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος. Τελειώνοντας την εισήγησή του ο Σεβασμιώτατος εκάλεσε τους Ιερείς να ενισχύσουν την πνευματική τους ζωή με την προσευχή για να ενισχύεται με τον τρόπο αυτό και η δική τους πίστη και η πίστη του λαού.

Μετά από ένα διάλλειμα για πρωινό ακολούθησε το δεύτερο μέρος της Συνάξεως, όπου ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους ιερείς για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει η Ιερά Μητρόπολις μας στο προσεχές μέλλον. Ακολούθησαν ερωτήσεις από μέρους των ιερέων προς τον Σεβασμιώτατο διοικητικής και ποιμαντικής φύσεως και διεξήχθη διάλογος. Τέλος δόθηκε στους ιερείς φάκελος με έντυπο υλικό.

Για τις υπόλοιπες Αρχιερατικές Περιφέρειες η Σύναξη θα πραγματοποιηθεί στις έδρες των, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 9π.μ.

imfth.gr
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment