Ληστεία σε οικία ηλικιωμένης στην Ερέτρια Ευβοίας

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, στην Ερέτρια Ευβοίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (05-02-2016) πρωινές ώρες, διέπραξαν ληστεία σε οικία 85χρονης ημεδαπής, στην Ερέτρια Ευβοίας.
Ειδικότερα, οι δράστες προσέγγισαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την οικία της 85χρονης, η οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στον αύλιο χώρο αυτής και προσποιούμενος ο ένας εξ’ αυτών ότι μετρούσε την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, παρέμεινε στον εξωτερικό χώρο της οικίας.
Οι δύο έτεροι συνεργοί του, εισήλθαν στην οικία της ηλικιωμένης, η οποία βρισκόταν ήδη στο εσωτερικό της και αφού την ακινητοποίησαν και τη δέσμευσαν, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό. Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η 85χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, προκειμένου να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Την προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment