Η πιο μεγάλη συγκέντρωση αγροτών στην Αθήνα

Με ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο κατευθύνονται στο Σύνταγμα - Πριν λίγο 20 τρακτέρ πέρασαν από τα διόδια των Αφιδνών - Εχουν στηθεί σκηνές στην πλατεία Συντάγματος - Το χρονικό των επεισοδίων έξω από το υπουργείο - «Βγάλτε τις μάσκες, είστε δικά μας παιδιά», έλεγαν οι αγρότες στους αστυνομικούς
Συνεχώς καταφτάνουν στην Αθήνα αγρότες από όλη την Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος το απόγευμα.

Λίγο μετά τις 17.30 χιλιάδες αγρότες έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας και αυτή την ώρα, με ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», κατευθύνονται στο Σύνταγμα.

Το πρωί η Αθήνα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μπροστά από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αχαρνών όπου είχαν συγκεντρωθεί αγρότες από την Κρήτη. Οι συγκεντρωμένοι συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που φρουρούσαν το υπουργείο. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι έφτασαν στο σημείο και οι πρώτοι αγρότες από την Πελοπόννησο, που έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους Κρητικούς. Κρατούσαν ένα πανό που έγραφε: «Τσίπρα δεν έχεις τσίπα» και παρέμειναν εκεί μέχρι τις 5. Αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή έχουν αποχωρήσει από το υπουργείο και κατευθύνονται στο Σύνταγμα για το μεγάλο συλλαλητήριο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Αγρότη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα».


Δείτε περισσότερα : http://www.protothema.gr/
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment