Διάθεση πορτοκαλιών στους Παιδικούς Σταθμούς και στα σχολεία του Δήμου Δομοκού

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Δομοκός, 23.02.2016
Την Τρίτη 23/02/2016 παραδόθηκαν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Δομοκού, 13.000 κιλά πορτοκάλια, από την Οργάνωση Παραγωγών “ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ” Α.Ε.Σ. Α.Ε., με έδρα την Πυργέλα Άργους, με σκοπό τη  δωρεάν διανομή τους σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, συνολικά σε 14 σχολικές μονάδες και σε περίπου 750 μαθητές του Δήμου Δομοκού.

Η διανομή, η οποία  έγινε με ευθύνη του υπεύθυνου Αντιδημάρχου κ,. Πουτουρούδη Σταμάτη, συνεπικουρούμενου από τους Αντιδημάρχους κ. Καραμπότση Δημοσθένη, κ. Ντελή Αχιλλέα και Ιτούδη Γεώργιο και με την συμβολή των υπαλλήλων του Δήμου, θα συνεχιστεί και  την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων.
.
Η διάθεση πορτοκαλιών στους Παιδικούς Σταθμούς, και στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δομοκού, διοργανώθηκε με στόχο την ενθάρρυνση των καλών διατροφικών συνηθειών στα παιδιά, αναδεικνύοντας την ανάγκη για υγιεινή διατροφή και την καταπολέμηση της παχυσαρκίας που δυστυχώς αυξάνεται επικίνδυνα και στις μικρές ηλικίες.

Ο Δήμος Δομοκού ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη δωρεάν διανομή των πορτοκαλιών στους μαθητές του Δήμου, ιδιαίτερα την Οργάνωση Παραγωγών “ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ” Α.Ε.Σ. Α.Ε. και τους Επιχειρηματίες που διέθεσαν τον απαραίτητο εξοπλισμό και το χώρο για τη διανομή τους.


Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment