Φιλικό με την Εθνική ομάδα Ενόπλων δυνάμεων για φιλανθρωπικό σκοπό δίνει την Τετάρτη 2/3 η Λαμία

Λαμία, 26/02/2016
Φιλικό με την Εθνική ομάδα τω Ενόπλων δυνάμεων θα δώσει την Τετάρτη 2/3 η Λαμία
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 δείχνοντας την ευαισθησία της σε κοινωνικά προβλήματα και στα πλαίσια της συμμετοχής της σε εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σας ενημερώνει για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 στις 16:00 στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε ίδρυμα της περιοχής μας. Ο φιλικός αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Πρόθεση μας είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και ως εκ τούτου η ενδεικτική τιμή του εισιτηρίου εισόδου θα καθοριστεί στα 5 ευρώ για τους ενήλικες και 1 ευρώ για τους μαθητές. Η παρουσία και η αρωγή όλων είναι σημαντική για να δείξουμε την ευαισθησία μας σε ανθρώπους που δοκιμάζονται και στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment