Συνελήφθη 21χρονος στη Λαμία, για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στη Λαμία, για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση
Συνελήφθη, χθες (08-02-2016) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Σ. Λαμίας – Α.Ε. Λάρισας» και ενώ κινούταν μαζί με άλλους φιλάθλους, έθραυσε εξωτερική πινακίδα ιατρείου μικρών ζώων, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Λαμίας.
Αστυνομικοί που βρισκόντουσαν στο σημείο, συνέλαβαν άμεσα τον 21χρονο, ο οποίος προέβαλε αρχικά αντίσταση, απωθώντας τους.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment