ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ: απευθείας διάθεση προϊόντων το Σάββατο 20/2/2016

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ: Ενημερώνουμε ότι η απευθείας διάθεση προϊόντων θα γίνει το Σάββατο 20/2/2016.

Και στη συνεδρίαση της Συντονιστικής και στην 11η ανοιχτή συνέλευση της κίνησης την περασμένη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, επανεξετάστηκαν όλα τα τελευταία δεδομένα και συζητήθηκαν εκτενώς. Αποφασίσαμε όλοι μαζί να παραμείνουμε αλληλέγγυοι στις κινητοποιήσεις των αγροτών που θα κλιμακωθούν αυτό το Σαββατοκύριακο και να ορίσουμε τη διάθεση για το επόμενο Σάββατο. Επιπλέον, προσπαθούμε έτσι να εξασφαλίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό άρτια διάθεση με τη συμμετοχή όλων των προγραμματισμένων παραγωγών. 

Οι παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί συνεχίζουν να ισχύουν. Θα υπάρξει κάποιο διάστημα (με ανοιχτή τη φόρμα) που θα γίνονται δεκτές και άλλες (νέες) παραγγελίες. Σ' εκείνο το διάστημα θα γίνονται δεκτές (με email ή τηλεφωνικά) και τροποποιήσεις ή ακυρώσεις των ήδη καταχωρημένων παραγγελιών. Θα ενημερώσουμε εγκαίρως για όλα αυτά.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη για τη συμπαράσταση-συμμετοχή τους στη συνέχιση της δύσκολης προσπάθειας των απευθείας διαθέσεων ντόπιων προϊόντων και για την κατανόηση που έδειξαν και δείχνουν για την αναστάτωση που πρόσκαιρα δημιουργείται.

Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                    : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική  : 6985603574 (What's Up) & 6906981623 (Free2Go)
Share on Google Plus

About Lamia Times

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment