Δύο ώρες έκλεισαν στο Δομοκό οι αγρότες

Για δύο ώρες απέκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Λαμίας-Λάρισας μέσα στο Δομοκό οι αγρότες που έχουν κατασκηνώσει στην περιοχή. Από αύριο θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα των πανελλαδικών κινητοποιήσεων. Η κυκλοφορία διεξαγόταν από παρακαμπτήριο.

Πηγή: http://lamiastar.gr




 
Share on Google Plus

About LamiaTimes.gr

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί ΑΓΡΟΤΕΣ!!

Αντί να κλείνετε τους δρόμους ,δεν κλείνετε καλύτερα το δημαρχείο για να υπάρχει και μια βάσιμη αιτιολογία της κίνησης και παράλληλα εξοικονόμηση χρημάτων..Αντι να «βασανίζετε» τους συμπολίτες σας , «βασανίστε» τον Δήμαρχο και τον περιφερειάρχη.
Οι πρώτοι που λήστεψαν το ταμείο που σας επιχορηγούσε τόσα χρόνια ήταν οι δήμαρχοι και οι πρώην Νομάρχες και σας διαβεβαιώνω ότι συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Η καθημερινή μοναδική ασχολία του δήμαρχου,ειναι η υπερκοστολογηση κάθε εργασίας και έργου. Δεν απορείτε που κάθε μέρα είναι κλεισμένος στο γραφείο του; Ούτε αλυσοδεμένος, δεν βγαίνει έξω, μόνο αν τον πιάσει κόψιμο, η τον δέσετε πίσω από ένα τρακτέρ και τον σέρνεται..

Όσες ημέρες κλείσετε το δημαρχείο, τόσες χιλιάδες ευρώ θα εξοικονομήσετε.

Είπατε ότι ο δήμαρχος είναι φίλος σας; τότε θα πληρώσετε τα διπλά .....ετοιμαστείτε για την εξόντωση σας,θα χάσετε και τα σπίτια σας.