Συμπλοκή αστυνομικών με άγνωστους δράστες μετά από διάρρηξη σε οικία στη Χαλκίδα

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ συνεπλάκησαν με αστυνομικούς, μετά από διάρρηξη σε οικία, σε περιοχή της Χαλκίδας
Σε εξέλιξη βρίσκονται ευρείες αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (02-01-2016) το βράδυ, συνεπλάκησαν με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από διάρρηξη που διέπραξαν σε οικία, στο Μύτικα Χαλκίδας.
Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον 53χρονο ιδιοκτήτη της οικίας, ότι δύο (2) άγνωστοι άνδρες είχαν διαρρήξει την μπαλκονόπορτα αυτής και βρισκόντουσαν στο εσωτερικό της.
Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προσέγγισαν την οικία όπου εντόπισαν τους δράστες τη στιγμή που αποχωρούσαν, υπερπηδώντας την περίφραξη του οικοπέδου αυτής.
Οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητα τους και ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά αυτών, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Ακολούθησε πεζή καταδίωξη, στο πλαίσιο της οποίας οι δράστες λόγω της μορφολογίας της περιοχής και των συνθηκών φωτισμού, κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα είχαν αφαιρέσει από την οικία χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.
Share on Google Plus

About Lamia Times

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment